PS4:n yksinoikeuspeli on liekeissä – Miljoonaraja rikki alle kolmessa viikossa

Toimintaroolipeli Bloodbornea on myyty muutamassa viikossa yli miljoona kappaletta.

Jos et ole kuullut viimeisten viikkojen aikana ylistäviä kommentteja Bloodbornesta, olet kenties elänyt tynnyrissä. Huikeiden arvosteluiden saattelemana julkaistu peli on noussut valtavaan suosioon, mistä kertovat nyt myös tuoreimmat myyntiluvut.

Sony on nimittäin julkistanut, että PlayStation 4:lle yksinoikeudella julkaistu Bloodborne on jo ylittänyt miljoonan myydyn kappaleen rajan. Lukuun on laskettu sekä digitaaliset että fyysiset kappaleet.

Saavutus on melkoinen, sillä peli ilmestyi vasta kolme viikkoa sitten ja vain yhdelle alustalle. Ja vielä kunnioitettavampaa lukemasta tekee se, että asiasta uutisoivan Destructoidin mukaan From Softwaren edellinen peli Dark Souls II on vasta hiljattain yltänyt 2,5 miljoonan kappaleen myyntiin. Dark Souls II julkaistiin yli vuosi sitten, maaliskuussa 2014.

Bloodborne on saanut huikean hyvät arviot niin kriitikoilta kuin pelaajiltakin. Metacriticissä pelin keskiarvo on 93 ja kaikki listatut 85 arvostelua ovat kaikki kiittäviä. Tähän ei joka peli pysty.