Shokz esitteli ultrakevyet OpenFit Air -kuulokkeet – yhdeksän grammaa huipputeknologiaa ja mukavuutta

Kuule myös ympäristösi - ilman kompromisseja.

05.06.2024

Shokz on esitellyt tänään uudet ultrakevyet OpenFit Air -kuulokkeet. Kyseessä ovat korvakäytävät avoimiksi jättävät pisaran muotoiset kuulokkeet, jotka antavat käyttäjälleen mahdollisuuden havainnoida ympäristöään.

Yhdeksän grammaa painavat OpenFit Air -kuulokkeet istuvat korvan ympärille ja pysyvät turvallisesti paikoillaan 0,75 mm paksun, kapean ja joustavan Ni-Ti-muistimetallilenkin avulla. Tämä minimoi painon tunteen ja ärsytyksen pitkien kuuntelusessioiden aikana.

Kuulokkeiden dynaamiset 18 x 11 mm komposiittielementit tuottavat valmistajan mukaan voimakkaan, täyteläisen ja tarkan äänentoiston. Kupolimainen kalvo ohjaa akustisia värähtelyjä erittäin tarkasti, jolloin saadaan aikaan huippuluokan kuunteluelämys.

Bluetooth 5.2 -yhteydellä toimivien kuulokkeiden akku kestää yhdellä latauksella kuusi tuntia, ja kotelon kanssa toistoaika pitenee yhteensä jopa 28 tuntiin. Jos aika on kortilla, 10 minuutin lataus antaa jopa kaksi tuntia kuunteluaikaa.

Mattasilikonipintaiset OpenFit Air -kuulokkeet ovat saatavana kolmessa eri värissä: vaaleanpunainen, valkoinen ja musta. Ne ovat myynnissä nyt hintaan 139 euroa.

Voit lukea kuulokkeiden edellisen mallin, Shokz OpenFitin, Tilt-arvostelun täältä.

Lisää luettavaa