Roccat Magma Mini on pieni mutta valovoimainen pelinäppis

Värikäs kuuskymppinen.

10.01.2023

Roccat julkisti tänään värikkään Magma-näppäimistönsä 60 % -version.

Roccat Magma Mini sisältää viisi ohjelmoitavaa RGB-valovyöhykettä, pehmeät kalvokytkimet, EasyShift[+]-ohjelmoitavuuden sekä IP33-luokituksen mukaisen veden- ja pölynkestävyyden.

Magma Mini on ylivoimainen lähtötason mini-PC-pelinäppäimistö, koska siinä yhdistyvät suosittu 60 %:n muoto sekä Roccatin suorituskyky ja RGB-valaistus”, sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. ”Magma Mini tarjoaa myös kestävän IP33-luokituksen mukaisen suojan pölyä, hiukkasia ja roiskeita vastaan, ja sen 50 euron OVH tekee siitä helpon valinnan PC-pelaajille, jotka haluavat lisätä RGB-valaistuksen työpöytäänsä.”

Roccatin Magma Mini 60 % -pelinäppäimistö on varustettu läpikuultavalla ylälevyllä, jossa on viisi ohjelmoitavaa RGB-vyöhykettä ja 10 LED-taustavaloa. Roccatin AIMO-valaistuksen ansiosta pelaajat voivat nauttia elävästä ja mukaansatempaavasta kokemuksesta 16,8 miljoonan RGB-värivaihtoehdon avulla. Pelaajat voivat myös synkronoida Magma Minin muiden Roccatin AIMO-ominaisuuksilla varustettujen tuotteiden – kuten Burst Pro Air -hiiren ja Syn Max Air -kuulokkeiden – kanssa luodakseen elinvoimaisen PC-pelaamisen taisteluaseman.

Magma Minissä on myös hiljaiset ja herkästi reagoivat kalvonäppäimet, joissa on nopea, keskellä oleva painalluspiste. Edistyksellinen anti-ghosting-tekniikka takaa, että pelaajat voivat painaa jopa 20 näppäintä samanaikaisesti. Magma Mini on myös varustettu Easy-Shift[+]-tekniikalla, jonka avulla pelaajat voivat määrittää yleisimmin käytetyille näppäimille toissijaisen toiminnon. Magma Minin virtajohto kytkeytyy näppäimistön vasemmalle puolelle. Näin se sopii erinomaisesti pelaajille, jotka pelaavat näppäimistö kallistettuna, eikä se ole tiellä isommille hiiriliikkeille.

Roccat Magma Mini on ennakkotilattavissa nyt hintaan 49,99 euroa. Toistaiseksi se on tarjolla vain DE- ja FR -näppäimistöasetteluilla.

Lisää luettavaa