Playstation 4 myi joulukuussa taas enemmän kuin Xbox One – Sony kommentoi asiaa

15.01.2016

Sonyn ja Microsoftin konsolisota on viime kuukausina alkanut kuumentua. Varoituslaukaukset Xboxin leiristä ammuttiin lokakuussa, kun One onnistui myymään paremmin kuin Playstation 4. Sittemmin Pleikkari on kuitenkin päässyt istumaan takaisin valtaistuimelleen.

Kerätyn datan mukaan PS4 onnistui lyömään Xbox Onen sekä marras- että joulukuussa. Tämä merkitsee sitä, että Sonyn onnistui päihittää Microsoft ja Nintendo kaikkina paitsi kahtena kuukautena (huhtikuussa ja lokakuussa) vuonna 2015.

 

Sonylta kommentoitiin asiaa seuraavasti:

Kun nyt katsomme taaksepäin mahtavaa vuotta, niin haluamme kiittä faneja ja yhteistyökumppaneita siitä, että he tekivät Playstation 4:stä parhaiten myyvän konsolin joulukuussa ja vuonna 2015. NPD:n mukaan PS4:llä oli myös vahvimmat kolmannen osapuolen tekijöiden myynnit vuonna 2015.

Laitteemme momentumi ja innostus PS4:ää kohtaan jatkuivat läpi vuoden, mikä johti siihen, että konsolia on nyt myyty yhteensä yli 35,9 miljoonaa kappaletta. Jo pelkästään joulusesongin aikana myytiin yli 5,7 miljoonaa PS4:ää sekä 35 miljoonaa PS4-peliä maailmanlaajuisesti. Odotamme innolla seuraavaa mahtavaa vuotta ja sitä, että pääsemme tuomaan faneille mittavan määrän pelejä julkaisijakumppaneiltamme sekä SCE Worldwide Studiosilta vuonna 2016.

Mielenkiintoista nähdä, mitä pelivuosi 2016 tuo tullessaan!

Lisää luettavaa