Nyt on asiallinen meininki: Pelikehittäjä lupasi testaajille 200 dollaria jokaisesta löydetystä bugista!

ARK: Survival Evolvedin kehittäjät ovat maksaneet ensimmäisen lupaamistaan sadan dollarin palkkioista.

Bugien metsästäminen on raskasta työtä, jonka laiminlyönti voi käydä kalliiksi. Niinpä pelikehittäjä Studio Wildcard päätti kokeilla uudenlaista strategiaa: He lupasivat kaikille pelibugin löytäneille sadan dollarin palkkion, joka on sittemin tuplattu.

Wildcardin kehittämä ARK: Survival Evolved -peli on parhaillaan saatavilla Steam Early Access -palvelussa, ja sen pelaajat voivat raportoida kehittäjille löytämistään bugeista. Varmennettuaan, että väitetty bugi on todella olemassa, kehittäjä maksaa lupaamansa palkkion.

Eikä kyse ole vain tyhjistä lupauksista, sillä DualShockersin mukaan Wildcard on jo maksanut ensimmäisen palkkionkin. Steam-käyttäjä ZeroDay(++) löysi bugin, joka sai pelin serverit kaatumaan, raportoi löydöstään ja sai pian PayPal-tililleen luvatun satasen palkkion. (Tämän jälkeen luvattu palkkio siis tuplattiin kahteensataan.)

Diilissä on muutamia rajoitteita, sillä kaikista hackeista eivät kehittäjät ole kiinnostuneet. Tarkemmin asiasta voi lukea muun muassa Gamespotin artikkelista.

ARK: Survival Evolved on seikkailupeli, jossa pelaaja joutuu selviytymään dinosaurusten kansoittamassa viidakossa. Peli ilmestyy virallisesti ensi vuonna PC:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle, ja sen julkistustraileri on katsottavisssa alta.

Lisää luettavaa