Mitä tapahtui Jurassic Parkissa elokuvan jälkeen? – Tuleva pikkupeli vie takaisin Dinosauruspuiston maisemiin

Jurassic Park: Aftermath on kunnioitettava faniprojekti.

Hyviä uutisia kaikille dinosaurusten ja Jurassic Parkin ystäville! Pieni faniprojekti pyrkii nimittäin viemään pelaajan takaisin Dinosauruspuiston maisemiin hittielokuvan tapahtumien jälkeen. Pelin nimi on Jurassic Park: Aftermath, ja sitä tehdään CryEngine-pelim0ottorilla DSO Gamingin mukaan vain yhden hengen voimin.

Pelin tarina sijoittuu siis Jurassic Parkin jälkeiseen aikaan: Costa Rican hallitus valmistautuu pommittamaan Isla Nublarin dinosaurussaaren maan tasalle, mutta sitä ennen dinot kehittänyt InGen-yhtiö palkkaa pelihahmon matkaamaan saarelle ja pelastamaan kallisarvoisia tutkimustuloksia. Edessä on kamppailua niin dinosaurusten kuin yhtiön kilpailijoidenkin kanssa.

Jurassic Park: Aftermath näyttää ainakin Jurassic Park -fanin silmissä todella lupaavalta. Tähän mennessä julkaistun materiaalin perusteella luvassa on pikkutarkka jäljennös elokuvan maisemista. Toivottavasti myös pelisisältö vastaa elokuvasarjan tyyliä.

Alta löydät muutaman videon sekä kuvan pelistä, ja projektin kehitystä voit seurata pelin IndieDB-sivulta. Valmistumisajankohdasta ei tietenkään ole mitään tietoa, mutta toivotamme projektille kaikkea hyvää ja odotamme lopputulosta suurella mielenkiinnolla.

Jurassic Park Aftermath 5 Jurassic Park Aftermath 4 Jurassic Park Aftermath 3 Jurassic Park Aftermath 1