Onnea, aloittelevat rumpalit! – Rock Band saa uudistuksen, jota on kaivattu kahdeksan vuotta

Rock Bandin pelaaminen on hauskaa kaikilla instrumenteilla, mutta erityisesti rummut ovat osoittautuneet monille ylitsepääsemättömäksi haasteeksi. Kaikilla pelaajilla jalkojen ja käsien koordinaatio ei vaan suju luonnostaan, eivätkä useimmat hauskankaan bilepelin vuoksi ryhdy tosissaan opettelemaan.

Tämän vuoksi Rock Band 4:n seuraava päivitys tulee varmasti monelle musiikkipelien ystävälle tervetulleena uudituksena. Ars Technica nimittäin kertoo, että 8. joulukuuta ilmestyvä päivitys tuo mahdollisuuden laittaa koko jalkapedaali pois käytöstä. Jatkossa on siis mahdollista pelata Rock Bandia rummuilla pelkkiä käsiä käyttäen, mikä helpottaa huomattavasti etenkin aloittelevia rumpaleita.

Aiemmille Rock Band -peleille vastaavaa uudistusta ei voitu tuoda konsolien päivityskäytäntöjen vuoksi. Harmonixin tuotejohtaja Daniel Sussmanin mukaan päivitykset olivat hintavia ja pelien uudistukset piti yleensä jättää yhteen tai kahteen title updateen. Rock Band 4:n kohdalla tilanne on toinen, ja Harmonix lupaileekin säännöllisiä kuukausipäivityksiä, joilla tuodaan uusia ominaisuuksia ja korjataan bugeja.

Rock Band 4 ilmestyi PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle lokakuun alussa ja keräsi lähinnä kiittäviä arvioita.

Lisää luettavaa