Uusi Rock Band ilmestyi jo, mutta yksi edellisen pelin suurimmista haasteista selätettiin vasta nyt – Tämä video on järjetöntä katsottavaa

Rock Band 4 ilmestyi jo lokakuun alulla, mutta pelisarjan edellinenkin osa tarjoaa vielä haasteita. Yksi näistä on kiistatta metalliyhtye Dragonforcen kappale Through the Fire and the Flames, josta on tullut jo jonkinlainen klassikko musiikkipelien pelaajien keskuudessa. Yli 7-minuuttinen tiluttelurutistus nähtiin ensimmäistä kertaa vuonna 2007 Guitar Hero III: Legends of Rock -pelissä, ja Rock Band 3:lle se saapui ladattavaksi vuonna 2010.

Dragonforcen kappale on melkoinen haaste kitarallakin, mutta rummuilla se vasta vaikea onkin. Siksipä kappale läpäistiin Expert-rummuilla sataprosenttisesti ensimmäistä kertaa vasta nyt lokakuussa, viisi vuotta Rock Bandille saapumisensa jälkeen. YouTube-käyttäjä KyleDaCrusher selätti Through the Fire and the Flamesin ilmeisesti ensimmäisenä maailmassa, ja alla olevan videon katsomalla selviää myös, miksi siinä kesti näin kauan.

On paikallaan huomauttaa, että kuvausteknisistä syistä video on yhdistetty kahdesta otosta, joista vasta jälkimmäisellä tyyppi onnistui yrityksessään. Se ei kuitenkaan yhtään vähennä saavutuksen merkittävyyttä. Kaverin reaktio videon lopussa kertoo kaiken.

Lisää luettavaa