Onko tässä enää mitään järkeä? Electronic Arts kikkailee Battlefield V:n julkaisupäivillä – katso kaikki vaihtoehdot täältä!

Battlefield V:llä on kolme erillistä julkaisupäivää.

28.10.2018

Electronic Arts on julkaissut oppaan siitä, millä eri tavoilla pääset pelaamaan Battlefield V -räiskintää jo ennen virallista julkaisupäivää. Kyllä, tähän tarvitaan oma oppaansa.

Vaihtoehtoja riittää moneen lähtöön, sillä erillisiä julkaisupäiviä on tavallaan peräti kolme erillistä. PC-puolella pelaamaan voi päästä 11 päivää ennakkoon (9. marraskuuta), mikäli hommaa Origin Access Premier -jäsenyyden. Jos hallusta löytyy Origin Access -perusjäsenyys, tarjolle heitetään samaisena päivänä 10 tunnin kokeiluversio. Vastaava tarjous on voimassa Xbox Onella rullaavan EA Access -palvelun yhteydessä.

Yksi vaihtoehto päästä taistelukentille jo ennakkoon, on sijoittaa roposet Battlefield V:n Deluxe Edition -erikoispainokseen. Moisen ennakkotilaaminen avaa pelin vapaaseen käyttöön 15. marraskuuta, viisi päivää ennen virallista julkaisua.

Ja sitten on vielä se virallinen julkaisuajankohta, joka on marraskuun 20. päivä niin PC:llä, PlayStation 4:llä kuin Xbox Onellakin. Yksinkertaista, eikö?

Lähde: Eurogamer

 

Lisää luettavaa