Onko tämä ruotsalaismies hulluna Nintendo Switchiin vaiko vain sanalla sanoen hullu? – Päättele itse

19.02.2017

Nintendo Switch julkaistaan 3. päivä maaliskuuta. Vaan mitä tekee ruotsalainen?

Noh, Nintendotodayn uutisen mukaan ruotsalainen jonottaa – kaksi viikkoa etukäteen.

Tukholmassa asuva, nimellä Stan64 tunnettu ruotsalainen on tiettävästi ensimmäinen Nintendon Switchin jonottamisen aloittanut henkilö. Hän leireilee Webhallen-nimisen kaupan edessä. Eikä tämä ole edes ensimmäinen kerta.

Stan64 kertoo jonottaneensa pitkään myös Wiitä ja Wii U:ta ja olleensa mukana Gamecuben keskiyöjulkaisussa sekä vartoneensa aikanaan aamuvarhaisella Nintendo 64:n julkaisua.

Hulluinta kuviossa on kenties se, että Tukholmassa on apauttiarallaa yhtä viileää kuin Suomessakin tällä hetkellä. Ensimmäisenä jonottajana hänelle on kuitenkin luvattu lähikahvilasta loputtomasti ilmaisia lämpimiä juomia. Mies myös sopi työnantajansa kanssa asiat niin, että hän pystyy työskentelemään jonosta. Lähde ei kerro, kuinka tämä mahtaa olla mahdollista näin lopputalvesta tai mikä duuni on kyseessä.

 

 

Miehen pitää omien sanojensa mukaan olla jonossa joka aamu ennen kello 10 ja pysyä siinä 19.00 asti. Jonottamiseksi riittää siis ilmeisesti 9 tuntia päivässä. Liekö sitten niin, ettei miestä voi paikaltaan enää syrjäyttää.

Stan64 kertoo selviävänsä pakkasesta 3–4 vaatekerroksella sekä ”hypellä ja lämpimillä juomilla”.

Vaan miksiköhän kukaan ei kerro hänelle, että hän voisi saapua hakemaan koneensa todennäköisesti vaikka ihan vasta julkaisupäivänä?

Alla kuva jonottajasta.

Lisää luettavaa