Nyt tuli se Assassin’s Creed -uutinen, jota me kaikki olemme odottaneet ja toivoneet

Assassin’s Creed -pelisarja on viime vuosina taantunut toistamaan samoja kaavoja ja kompuroimaan bugisuutensa kanssa. Nyt kehitystä huolestuneena seuranneet pelisarjan entiset fanit voivat kuitenkin huokaista helpotuksesta.

Giant Bomb kertoo nimittäin Ubisoftin päättäneen, että tänä vuonna ei julkaista uutta Assassin’s Creed -peliä.

Ubisoft tiedotti asiasta blogipostauksessa, jossa kerrotaan yhtiön ottavan vuoden lisäaikaa pelimekaniikan kehittämiseen. Pelikehittäjä mainitsee myös oppineensa paljon pelaajien palautteesta, joten aivan turhaan ei edellisistä Assassin’s Creed -peleistä ole valitettu.

Päätös on Assassin’s Creed -sarjan kannalta merkittävä, sillä sarjan pääpelit ovat ilmestyneet vuosittain jo vuoden 2009 Assassin’s Creed II:sta lähtien. Vuonna 2014 julkaisuja oli jopa kaksi, uuden sukupolven konsoleille julkaistu Unity ja vanhan sukupolven konsoleille julkaistu Rogue.

Ajoitus on kuitenkin yllättävä, sillä juuri tänä vuonna Assassin’s Creed -franchise tulee laajenemaan valkokankaille. Joulukuussa maailmanensi-iltansa saava Assassin’s Creed -elokuva tulee varmasti nostamaan pelisarjan profiilia, mikä olisi epäilemättä näkynyt myös pelimyynnissä.

Lisää luettavaa