Nyt jysähti tappelupelipommi! Steam-, Xbox One- sekä Windows 10 -pelaajat samoihin matseihin!

Tässä on ollut tappajan vaistoa matkassa.

07.09.2017

Alun perin vain Microsoftin Xbox Onelle ja Windows 10 -alustoille tullut tappelupeli Killer Instinct on tulossa myös Steamiin. Asia paljastui jo kesäkuun puolella pelin Twitterin kautta.

Nyt Killer Instinctin verkkofoorumeilla paljastettiin suunnitelma tehdä pelin verkkopelistä ristiinsopiva Steamin ja Microsoftin alustojen kanssa.

Kyllä, voitte pitää tätä postausta virallisena vahvistuksena, että tulevaisuuden Steam-pelaajat voivat pelata netissä ristiin myös nykyisten alustojen kanssa!”, kirjoitti foorumimoderaattori ja yhteisömanageri Rukari ”rukizzel” Austin.

Jo nyt pelaajat ovat saattaneet huomata uuden valintapainikkeen, joka mahdollistaisi ristiinpelaamisen eri alustojen välillä, mutta Austinin mukaan tämä on osa testausvaihetta ja tuo valintapainike saattaa tulevina viikkona tulla ja mennä oman tahtonsa mukaan. Tästä ei tarvitse pelaajien tarvitse kantaa huolta, sillä teknovelhot pelin takana tekevät kaikkensa, jottei nykynen pelifiilis häiriinny.

Marraskuussa 2013 julkaistu Killer Instinct keräsi huomiota julkaisunsa yhteydessä tarjoamalla pelin ilmaiseksi, mutta antaen ilmaisversiossa vain yhden pelattavan hahmon käyttöön. Mikäli pelaaja halusi loputkin hahmot, piti pelistä pulittaa perinteisen pelin hinta.

Asiasta kertoi Eurogamer.

Lisää luettavaa