No Man’s Skyn tekijältä hatunnoston arvoinen kommentti – Tällaista ei turhan usein isojen pelien tekijöiltä nykypäivänä kuule

No Man’s Sky tuli Suomessakin ulos tänään, ja peli on puhuttanut runsaasti ympäri internettiä. Päällisin puolin vastaanotto on vaikuttanut positiiviselta, vaikkakin hype on joidenkin kohdalla totutusti tehnyt tehtävänsä ja aiheuttanut aikaisia pieniä pettymyksiä.

No Man’s Skyn tekijäfirman Sean Murray on nyt kommentoinut mahdollista maksullista DLC-tulevaisuutta yllättävän mukavalla tavalla.

Haluamme lisätä peliin valtavasti lisää ominaisuuksia, kuten olemme jo puhuneetkin: rahtialuksia, tukikohtia ja tämän sorttisia juttuja. Haluamme kuitenkin tehdä sen ilmaiseksi. Pelaajat ovat jo maksaneet pelistä, joten heidän pitäisi saada nämä asiat ilman tarvetta maksaa vieläkin enemmän rahaa. Joten ei, peliin ei ole tulossa maksullista ladattavaa sisältöä, vaan vain päivityksiä”, Murray kertoi Redbullille.

 

 

Lisäksi Murray kommentoi sitä, kuinka pelissä on käytännöllisesti katsoen loputon määrä planeettoja.

On todella huvittavaa, kuinka monet pelitestaajamme jämähtivät taistelemaan vihollisia vastaan muutamille pelin ensimmäisille planeetoille. Minä siinä mietin, että ’Hei, me olemme rakentaneet teille kokonaisen universumin, jossa on lähestulkoon loputon määrä planeettoja. Miksi jäädä näille parille? Mikset lähtisi lentelemään avaruuteen, tapaamaan uusia ryhmittymiä, opettelemaan uusia kieliä ja kenties jopa luomaan uusia kauppasuhteita?” Murray sanoi.

 

Peli saapuu PC:lle piakkoin.