Naughty Dogin kuolatusta PS4-pelistä kiusoitellaan todella, todella kaunista – ”Rima on nyt tällä tasolla ja meidän täytyy ylittää se”

The Last of Us Part II on yksi Playstation 4:n ehdottomasti odotetuimmista peleistä.

Ensimmäisen osan Metacritic-lukemat ovat uskomattoman korkeat, jopa 95/100 sekä PS3:lla että PS4:llä, joista jälkimmäinen siis sai remasteroidun version.

Nyt tekijäfirma Naughty Dogin Neil Druckmann on väläytellyt melkoista kunnianhimoa. Hän nimittäin haluaa jatko-osan olevan yhtä kaunis kuin Horizon Zero Dawn, jota pidetään ehkäpä maailman kauneimpana pelinä. Haastattelijana toimi Horizon Zero Dawnin tehneen Guerrilla Gamesin Hermen Hulst.

Grafiikka pelissä on ällistyttävää”, Druckmann kommentoi Horizon Zero Dawnia. ”En edes ajattele sitä grafiikkana, koska olen metsässä. Olen rehevöityneessä ympäristössä ja ihmettelen itsekseni, että miten te olette voineet saada peliin näin paljon kasvillisuutta ja tällaista sankkuutta avoimen maailman peliin”, Druckmann kuvaili tuntojaan.

“Voit olla varma, että sanoin tiimilleni, että okei: rima on nyt tällä tasolla ja meidän täytyy ylittää se”, Druckmann jatkoi. ”Se on ihan mahtavaa. Olemme todella innoissamme teidän puolestamme, ja tiedämme, kuinka kovasti teitte duunia pelinne kanssa.

The Last of Us Part II:n julkaisupäivästä ei ole vielä tietoa, joten tämä tuskin on pelkkää sananhelinää.

Tsekkaile haastattelu alta.