Naughty Dog villitsi PlayStation-julkistustapahtumassa! – kaksi jatko-osaa julki!

Sonyn luottostudio Naughty Dog paljasti PlayStation Experiencen julkistustilaisuudessa peräti kaksi uutta nimikettä.

Näistä ensimmäisenä yhtiö vahvisti Uncharted-sarjansa jatkuvan uuden tarinan muodossa. PlayStation 4:lle suuntaava Uncharted: The Lost Legacy julkistettiin ensimmäisen trailerin kera, joka kattaa myös jo varsinaista pelikuvaakin täydessä toiminnassaan.

Alun perin Uncharted 4: A Thief’s Endin lisäsisältönä kehitetty, mutta tätä nykyä itsenäisenä pelinä julkaistavaa The Lost Legacya tähdittää sarjan toisessa osassa debytoinut Chloe Frazer yhdessä Uncharted 4:ssä nähdyn Nadine Rossin kanssa. Tuore julkistusvideo on vilkaistavissa kokonaisuudessaan alapuolelta.

Seuraavaksi Naughty Dogilta tehtiin monen pitkään odottama julkistus, kun studio pamautti ilmoille ensimmäisen trailerin The Last of Usin virallisesta jatko-osasta.

Reilun neljän minuuttia kestävä The Last of Us Part II:n julkistustraileri paljastaa debyyttiosasta tutun Ellien ja Joelin olevan yhä mukana, joskin hieman ikääntyneempinä. Aikaa ensimmäinen osan tapahtumista on siis todellakin kulunut.

Kuten trailerin luonteestakin sopii arvella, on The Last of Us Part II vielä hyvin aikaisessa kehitysvaiheessa. Mitä todennäköisimmin pelin julkaisupäivästäkään ei siis saada kuulla kuin aikaisintaan vuoden tai parin kuluttua.

Jo pidemmän aikaa pelin ympärillä pyörineet huhut on kuitenkin saatu osoitettua vihdoin todeksi, joten ei muuta kuin traileri tulille ja lisätietoja odottelemaan!