Mitä ihmettä: Fallout 4 päätyi aikuisviihdesivuille

12.08.2015

Fallout 4:stä tiedotettiin ensimmäistä kertaa vasta kesän E3-messuilla, mutta peli on sittemmin jo ehtinyt saavuttanut mediassa valtaisan huomion. Pelaajat odottavat sarjan marraskuussa julkaistavaa jatko-osaa kuin kuuta nousevaa tai kuin helteiden jatkumista.

Hyvä todiste siitä, kuinka hulluna pelaajat Fallout 4:ään ovat, on eilen nettiin vuotaneen Fallout-videon kohtalo. Myös Tilt uutisoi huonolaatuisesta videosta eilen linkin kera. Siinä missä Tiltin linkittämä video on edelleen paikallaan, on Bethesda yrittänyt kuumeisesti poistaa videon kaikki versiot Youtubesta. Sinnikkäät pelaajat ovatkin kilpaa koittaneet ladata videota katseltavaksi vaihtoehtoisiin paikkoihin. Kekseliäimmät fanit ovat upanneet videota jopa striimauspohjaiselle aikuisviihdesivustolle, josta tuhannet pelaajat ovat sen löytäneet. Kyseisellä sivustolla video on luokiteltu kotitekoiseksi materiaaliksi.

Bethesdan käyttäytyminen tapauksessa on melko erikoista, kun ottaa huomioon videon heikon laadun ja sen, kuinka peli ilmestyy joka tapauksessa jo marraskuussa. Saattaahan tosin myös olla, että firmassa salaa nautitaan kommelluksen ja sen vaiheiden saamasta mediahuomiosta.

Lisää luettavaa