Mielipiteitä jakanut Predator-peli nähdään uusilla alustoilla – myös uutta sisältöä tulossa

Predator: Hunting Grounds saapuu PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille.

29.03.2024

Vuonna 2020 debytoinut Predator: Hunting Grounds on saapumassa uusille alustoille.

Alkujaan PlayStation 4:llä ja pc:llä nähty, jokseenkin ristiriitaisen vastaanoton saanut moninpeliräiskintä ilmestyy myöhemmin tänä vuonna niin PlayStation 5:lle kuin myös Xbox Series X|S:lle. Tarkkaa julkaisuajankohtaa uusille alustaversioille ei vielä annettu. Aiemmin julkaisijana toimineen Sony Interactive Entertainmentin sijaan PS5- ja Xbox Series -julkaisun on ottanut hoitaakseen myös kehittäjänä häärännyt IllFonic, jonka meriittilistalta löytyvät myös Friday the 13th: The Game sekä Ghostbusters: Spirits Unleashed.

Lisäksi IllFonicin tiimi on vahvistanut pelin saavan uutta sisältöä, jota on lupailtu piisaavan ainakin kevään 2025 tietämille asti. Ensitöikseen tarjolle saadaan pelikokemusta uusiksi viilaileva päivitysversio 2.49, joka saapuu jakoon huhtikuun aikana. Myöhemmin loppuvuodesta Predator-hahmovalikoiman pitäisi puolestaan laajentua entisestään.

Predator: Hunting Groundsin niin ikään uudesta tulemisesta saadun trailerin voi katsoa alta. Tiltin alkuperäisen arvostelun voi puolestaan lukea täältä.

Lisää luettavaa