MGS-näyttelijöiden tähdittämä kehuttu hiiviskelypeli tulee viimein myös PS4:lle

Alunperin iOS:lle episodipelinä ilmestynyt République saapui alkuvuodesta paranneltuna versiona myös PC:lle, mutta nyt Game Idealist tietää kertoa, että peli nähdään pian myös  PlayStation 4:llä. Tämä on varmasti monelle pleikkaripelaajalle tervetullut tieto, sillä République on kehuttu ja palkittu hiiviskelypeli, jonka rooleistakin löytyy pelinäyttelemisen konkareita.

République on futuristiseen poliisivaltioon sijoittuva tarinallinen toimintapeli, joka yhdistelee hiiviskelyä ja ongelmanratkaisua. Kuten alla olevista kuvista käy ilmi, on pelin PS4-versio huomattavasti alkuperäistä iOS-versiota näyttävämpi, ja peli on myös suunniteltu uudelleen DualShock 4 -ohjaimelle.

République on saanut voittopuolisesti kiittäviä arvioita, ja tammikuussa ilmestyneen ehostetun PC-version keskiarvo Metacriticissä on vakuuttava 77. Alkuperäinen versio on saanut myös palkinnon parhaasta tarinankerronnasta Mobile Game Awardsissa.

Pelin äänirooleissa näyttelevät Rena Strober, sekä Metal Gear Solid -peleistä tunnetut Jennifer Hale ja David Hayter, joka muistetaan tietysti Solid Snaken alkuperäisenä äänenä.

Amazon.comin mukaan République olisi ilmestymässä ainakin Yhdysvalloissa maaliskuun alussa, mutta sen tarkkaa julkaisupäivää Euroopassa ei vielä ole tiedossa. Alta voit katsoa muutaman kuvan Républiquesta.

 

Lisää luettavaa