Logitech tuo edullisen työkalun tasokkaisiin videopalavereihin

Mikrofoninkin ostamisen voi unohtaa.

20.09.2023

Videopalavereissa on tärkeää, että täysteräväpiirtoisen videokuvan ohella on kuvan valotasapaino kohdillaan.

Uusi Logitech Brio 100 -verkkokamera kuvaa täysteräväpiirtoisella 1080p-videotarkkuudella antaen samalla kohteensa loistaa sekä selkeästi että värikylläisesti. Lisäksi siinä on laadukas yhdysrakenteinen mikrofoni, jonka ansiosta puheääni kuuluu muille selkeästi.

Kameran RightLight-tekniikka korostaa kuvan kirkkautta ja vähentää varjoja peräti 50 prosenttia aiempiin Logitech-verkkokameroihin verrattuna. Kuvan tarkkuuden ja automaattisen valkotasapainon ansiosta kuva välittyy muille kauniina ja erottelukykyisenä. Lisäksi käyttäjä voi helposti muokata video-ominaisuuksia mieleisekseen Logi Options+ -sovelluksella.

Logitech Brio 100 -verkkokameran yhdysrakenteisen mikrofonin ansiosta puheääni kuulostaa selkeältä, eikä erillistä pöytä- tai sankamikrofonia tarvita. Kamera on myös yhteensopiva kaikkien yleisesti käytössä olevien kuvapuhelusovellusten kanssa, joita ovat esimerkiksi Microsoft Teams, Zoom ja Google Meet. Kamerassa on myös käyttäjälleen mielenrauhaa tuova yhdysrakenteinen linssinsulkija, joka fyysisesti estää kuvaamisen käytön päätyttyä.

Kompakti kamera tulee myyntiin kolmella eri värisävyllä, joita ovat grafiitinharmaa, luonnonvalkoinen ja roosa. Värit ovat linjassa muiden viime aikoina julkaistujen Logitech-oheislaitteiden kanssa, joten valitut värisävyt on helppo sovittaa yhteen muiden tuotteiden kanssa. Näitä ovat muun muassa langattomat Logitech Pebble 2 -hiiret ja -näppäimistöt sekä Logitech Zone Vibe 100– ja Logitech H390 -kuulokemikrofonit.

Logitech Brio 100 -webkamera tulee myyntiin aivan näillä näppäimillä 49,99 euron suositushintaan.

Logitechin tuotesuunnittelussa pyritään siihen, että kuluttaja voi tuntea tehneensä hyvän ja vastuullisen ratkaisun hankkiessaan Logitech-verkkokameran. Valmistuksessa on minimoitu sen aiheuttama hiilijalanjälki ja hyödynnetty kierrätysmuovia. Kierrätysmuovin osuus grafiitinvärisessä kamerassa on 77 prosenttia ja muissa värivaihtoehdoissa 34 prosenttia. Tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä.

Lisää luettavaa