Logitechilta uudet laitteet erittäin hiljaiseen työskentelyyn

Sopivat toki myös hiljaiseen pelaamiseen!

06.09.2023

Isojen ja äänekkäiden työkalujen aika on taakse jäänyttä elämää, sillä nyt tulevat pienet ja hiljaiset. Myös ne voivat olla tyylikkäitä, tehokkaita ja monipuolisia vaihtoehtoja. Tällaisia ovat kevyt Pebble Mouse 2 -hiiri ja omaan käyttöön vaivatta räätälöitävä Pebble Keys 2 -näppäimistö.

Näyttävän ja kompaktin muotoilun ansiosta molemmat oheislaitteet sopivat yhtäältä kotiin kuin myös matkakäyttöön tai toimistoon. Molemmat oheislaitteet ovat monipuolisesti yhteensopivia ja yhtäaikaisesti liitettävissä langattomalla Bluetooth-yhteydellä jopa kolmeen eri laitteeseen. Tämä mahdollistaa rinnakkaisen käytön vaikkapa pöytä- ja kannettavan tietokoneen sekä tablettilaitteen kanssa. Vaihtaminen laitteiden välillä tapahtuu helposti ja nopeasti yhdellä painalluksella.

Hiiren keskipainikkeen ja näppäimistön eri painikkeiden toimintoja voidaan muokata Logi Options+ -ohjelmistolla. Näihin voidaan määritellä vaikkapa yleisesti käytössä olevia toimintoja tai tietyn ohjelman käynnistäminen. Niissä voi olla esimerkiksi pikatoiminto Spotifyn tai Whatsappin kaltaisten sovellusten käynnistämiseen tai vaikkapa ruudunkaappauksen helppoon ottamiseen. Vaihtoehtoja on lähes rajattomasti.

Logitech Pebble Mouse 2 M350s on vain 76 grammaa painava langaton nupulahiiri. Se on miellyttävä kädessä ja tuottava työssä. Molempikätisen muotoilun ansiosta Pebble Mouse 2 on kätevä vaihtoehto kaikenlaisille käyttäjille niin työssä kuin vapaallakin. Soikean pyöristetty muotokieli, pieni koko ja ajattomat värivaihtoehdot tekevät hiirestä kätevän oheislaitteen kaikenlaisille alustoille.

Nupulahiiri on myös miellyttävän hiljainen, sillä sen painallukset ovat lähes äänettömiä. Silent Touch -teknologian ansiosta painikeäänet ovat jopa 90 prosenttia hiljaisemmat kuin tyypillisessä hiiressä. Virtansa hiiri saa yhdestä AA-paristosta, josta riittää virtaa jopa kahden vuoden ajaksi. Pariston sijaan hiiressä voi käyttää myös ladattavaa AA-kokoista akkua. Kun hiirtä ei käytetä, se menee virransäästötilaan eikä näin kuluta turhaan varausta.

Pienikokoinen langaton Logitech Pebble Keys 2 K380s -näppäimistö erottuu pyöreitä muotoja korostavalla muotoilullaan. Kokonsa ansiosta näppäimistö tarvitsee vain vähän tilaa työpöydällä ja on myös vaivaton ottaa mukaan liikkuvaan työn tarpeisiin. Eri laitteiden välillä vaihtaminen sujuu helposti, joten näppäimistö voi toimia esimerkiksi yhdessä paikassa pöytätietokoneen kanssa ja toisaalla vaikkapa kannettavan tietokoneen tai tablettilaitteen kumppanina.

Hiljaisilla ja pyöreillä painikkeilla kirjoittaminen on nopeaa ja miellyttävää. Matalaprofiilisen näppäimistön painallustuntuma muistuttaa pitkälti kannettavien tietokoneiden näppäimistöjä. Kahdesta AAA-sormiparistosta virtansa saava näppäimistö on vähävirtainen, sillä käyttämättömänä näppäimistö menee automaattisesti virransäästötilaan. Tämän ansiosta virtaa riittää yksillä paristoilla jopa kolmen vuoden käyttöön. Perinteisten paristojen sijasta näppäimistössä voi käyttää myös AAA-kokoisia ladattavia akkuja.

Langattomat Pebble Mouse 2 M350s ja Pebble Keys 2 K380s voidaan hankkia sekä erikseen että yhdessä molemmat oheislaitteet sisältävänä grafiitinmustana yhdistelmäpakettina. Erikseen myytävää hiirtä on saatavilla grafiitinmustan lisäksi myös roosanpunaisena ja valkoisena vaihtoehtona. Erikseen myytävä näppäimistö on saatavana valkoisena ja grafiitinmustana.

Logitech Pebble Mouse 2 M350s, Logitech Pebble Keys 2 K380s ja Logitech Pebble 2 Combo ovat myynnissä nyt 29,99, 54,99 ja 74,99 euron kuluttajahinnoin.Lisää luettavaa