Lapsi joutui ongelmiin haukuttuaan luokkakaveriaan – pelaajavanhemmat repesivät ja käänsivät tilanteen nettihitiksi

18.03.2017

Nyt on astetta hauskempi peliaiheinen tapaus kyseessä.

Muuan tyttölapsi nimittäin joutui koulussaan pieniin ongelmiin haukuttuaan luokkatoveriaan Overwatch-pelihahmoksi.

Joku luokalla oleva poika oli ilmeisesti vienyt tytön kynän, minkä jälkeen tyttö oli kutsunut poikaa nimellä ”Hanzo main”. Kyseessä on Overwatch-hahmo, jonka nimeä käytetään pelin piireissä välillä haukkumasanana, koska hahmolla on joidenkin mielestä niin helppo pelata. Suomalainen nettislangisana ”imba” eli imbalancedepäreilusti tasapainotettu voisi olla jokseenkin sopiva vastine laajemmista pelipiireistä.

Huvittavan tapauksesta tekee se, että opettaja oli kirjannut seuraamansa tilanteen paperille ja lähetti tämän paperin tytön mukana kotiin.

Toinen oppilas otti hänen kynänsä, minkä jälkeen hän kutsui toista oppilasta nimellä ’Hanzo Main’. Minulla ei ole aavistustakaan, mitä tämä tarkoittaa, mutta se oli aivan selvästi tarkoitettu loukkauksena.”

Tytön vanhempi twiittasi kuvan opettajan lapusta Twitteriin ja kertoi nauraneensa tilanteelle aviomiehensä kanssa jo puolen tunnin verran. Twiittiä on sen koommin jaettu kymmeniä tuhansia kertoja ja jopa Overwatchin kehittäjä Blizzard otti asiaan kantaa. Pelifirma kertoi tykkävänsä tytön ajatuksenjuoksusta, mutta muisti kuitenkin kertoa olevansa toki kaikenlaista kiusaamista ja nimittelyä vastaan.

Lisää luettavaa