Kohun kaunotar paljasti rakastavansa kahta videopelisarjaa

Maailma on tullut kauas ajoista, jolloin pelaaminen oli vain pienen piirin juttu. Tämän todistaa viimeistään tämä uutinen. Tämä kaunotar ei nimittäin ole edes kasuaalipelien fani, vaan on kertonut rakastavansa ikonista roolipelisarjaa.

Kyseessä oleva kaunotar ei myöskään ole vähempää kuin maailman kauneimmaksi hieman ennen joulua valittu ihminen, Miss Universum Pia Wurtzbach. Filippiiniläinen missi oli jonkin aikaa sitten kohun keskellä, kun missikisan juontaja aluksi vahingossa julkisti voittajaksi Wurtzbachin kolumbialaisen kilpasiskon.

Maailman kaunein paljasti Reddit-haastattelussa rakkautensa Final Fantasya ja Kingdom Heartsia kohtaan. Hänen ensimmäinen pelinsä oli kuulemma Final Fantasy VIII, jonka tarinaan hän ihastui ikihyviksi. Suosikkihahmokseen hän paljasti Quistis Trepen ja suosikki-summonikseen jumalatar Shivan.

Kaunotar paljasti myös läpäisseensä Disneyn ja Squaren hahmoja yhdistävän Kingdom Heartsin ilman Gameshark-huijauskoodeja. Ilahduttavalla tavalla nörtiksi paljastunut kauneuskuningatar lisäksi vitsaili, kuinka Pluto diskattiin Miss Universum -kisasta.