10 tuttua julkkista, joiden et taatusti arvannut pelaavan videopelejä

14.08.2015

Hyvä on – jos luit pari päivää sitten kirjoittamamme uutisen Pokemonia ja WoWia rakastavasta Ronda Rouseysta, tällä kertaa luvassa on vain yhdeksän uutta julkkista. Listan julkaisi ensimmäisenä GameRant-sivusto.

2. Henry Cavill

Henry Cavill on vielä suhteellisen tuore julkkis, joka on tullut tunnetuksi ennen kaikkea taannoisesta Man of Steel -elokuvastaan. Hauskana pikku faktana Cavillilta meinasi jäädä Teräsmies-rooli saamatta, sillä hän aluksi jätti vastaamatta puhelimeen roolia tarjoavan elokuvaohjaaja Zack Snyderin soittaessa hänelle. Miksi? Koska hänelle oli kesken World of Warcraft -pelisessio. Cavill on kertonut fanittavansa WoWin lisäksi myös Skyrimia.

3. Jessica Alba

Muun muassa vanhasta Dark Angel -televisiosarjasta ja Marvel-elokuvista pinnalle pompsahtanut kaunotar Jessica Alba aloitti peliuransa perinteisesti Marion ja Zeldan kanssa, mutta nykyään hän on kasuaalimpi pelaaja. Alba pelaa fitness-pelejä Wiillä sekä Brain Age -peliä Nintendo DS:llä.

4. Matthew Perry

Frendit-sarjan Chandler on Fallout-hullu. Mies on kertonut yhdysvaltalaisessa The View -talk-show’ssa, kuinka liiallinen Fallout 3:n pelaaminen sairastutti hänet rannekanavaoireyhtymään.

5. Megan Fox

Ennen kaikkea ulkonäöstään tunnettu Transformers-tähti Megan Fox kuuluu myös pelaajiin. Fox on aiemmin maininnut pelaavansa paljon Halo: Reachia netissä ja joutuneensa pilkan kohteeksi, koska hän on nainen. Miltä tuntuisi pelata netissä, jos yhtäkkiä vastapuoli esittelisi olevansa Megan Fox?

6. Mila Kunis

Suomessa pyörineestä 70’s Show’sta useimmille tuttu Mila Kunis kuuluu selvästikin sankkaan WoWia pelaavien julkkisten joukkoon – paitsi että hän on sanomansa mukaan lopettanut jo pelin pelaamisen. Aikaisemmin Kunis kuitenkin kertoi WoW-innostuksestaan useammassakin eri radio-ohjelmassa sekä talk-show’ssa.

7. Robin Williams

Edesmennyt komedianäyttelijä Robin Williams kuului myös pelaajaperheeseen – useammallakin kuin yhdellä tavalla. Williams oli valtaisa Zelda-fani ja nimesi jopa tyttärensä Zeldaksi sekä esiintyi Ocarina of Timen 3D:n mainoksessa. Muita Williamsin suosikkipelejä olivat Warcraft, Portal ja Call of Duty.

8. Rosario Dawson

Muun muassa Sin Cityssä ja useissa muissa elokuvissa esiintynyt näyttelijä Rosario Dawson kutsuu itseään konsolipelaajaksi ja on kertonut pitävänsä Pokemonista, Zeldasta ja Mariosta. Lisäksi nainen on esiintynyt ääninäyttelijänä Syndicate-pelin uudelleenlämmittelyssä ja tulee esiintymään myös tulevassa Ratchet & Clank -elokuvassa.

9. Will Arnett

Will Arnett on tullut tunnetuksi erityisesti Arrested Development (Sukuvika) -sarjasta ja useista elokuvista. Arnett on maininnut Call of Dutyn erääksi lempipelisarjakseen, ja hän onkin päässyt ääninäyttelemään Modern Warfare 2:ssa. Arnett myös juontaa nettisarja GameChattiä, jossa hän pelaa Xboxia julkkiskamujensa kanssa.

10. Zac Efron

Kyllä vain – High School Musicaleista ja muista söpistelyelokuvista tuttu hurmuripoika Zac Efron on myös pelaaja. Tarina jopa kertoo, että Efronin ero näyttelijä–laulaja-kollega Vanessa Hudgensin kanssa johtui siitä, että Efron löysi uuden rakkauden – Xbox 360:stä. Hudgensin kerrotaan tehneen klassisen virheen, eli ostaneen poikaystävälleen Xboxin ja kourallisen pelejä. Ei mennyt aikaakaan, kun Efronin piti valita Xboxin ja tyttöystävänsä väliltä.

Lisää luettavaa