Kahta Call of Dutya kimpassa myyvä pelintekijä retostelee pakettia parhaaksi diiliksi koko vuonna – pelaajat aivan tyystin toista mieltä

19.10.2016

Legendaarinen Call of Duty: Modern Warfare on yksi parhaista ja pidetyimmistä sotapeleistä, mitä on tehty. Jatko-osa Call of Duty: Infinite Warfare puolestaan sijoittuu avaruuteen ja on monen pelaajan ja Youtube-katselijan mielestä aivan väärä uusi askel sarjalle.

Pelintekijä Infinite Ward on tehnyt päätöksen, joka on saanut pelaajilta ristiriitaisen vastaanoton. He ovat nimittäin päättäneet naittaa remasteroidun klassikon ja kiistellyn jatko-osan samaan pakettiin. Moni pelaajista ei kuitenkaan halua hankkia uutukaista, vaan tahtoisi ainoastaan parannellun Modern Warfaren itselleen.

Nyt Infinite Wardin Eric Monacelli on kommentoinut noin 80 dollaria eli noin 72 euroa maksavaa pakettia:

Pelisarjan ystävänä ja ihan yleisesti kuluttajana ajatellen, on kyseessä huikea diili ja todennäköisesti paras pelitarjous, mitä tänä vuonna on tarjolla. Tämä on selvää ihan jo kun miettii, kuinka mielettömän määrän tunteja voi kuluttaa molempien kampanjoiden ja moninpelien pelaamiseen…ja lisäksi pelaajalle jää vielä Zombies in Spaceland nautittavaksi. 400 tuntia? 500 tuntia? Enemmän? Diili on uskomattoman hyvä niin hinnaltaan kuin laadultaankin. On kuin saisit viisi peliä vähemmällä kuin mitä normaalisti maksat kahdesta pelistä.

 

Asiaa kommentoivat kuluttajat puolestaan ovat olleet varsin toista mieltä. N4G-sivustolla Monacellin puheita on kommentoitu muun muassa seuraavasti:

”Onhan tämä vitsi, onhan?”

”Tiedättekös, mikä olisi oikeasti kova diili; Modern Warfare Remaster yksin ostettava pelinä saman tien ilman tarvetta ostaa Infinite Warfarea.”

Totta kai he sanovat noin. Totuus – esimerkiksi että ’Tiedämme hinnan olevan vähän korkea, etenkin kun ette todennäköisesti ole edes kiinnostuneet Infinite Warfaressa, mutta tiedämme kuinka kovasti haluatte Modern Warfare Remastereden, joten ostatte naurettavan avaruuspelimme joka tapauksessa’ ei vain kuulosta yhtä vetoavalta, oli kyse sitten pelin arvosta tai hinnasta.

Myykää vain molemmat pelit erikseen, IW, ja antakaa ihmisten itse valita haluavatko he ostaa parhaan tekemänne räiskintäpelin parannettuna vaiko sittenkin robottikoiria, boost-hyppyjä ja ’lapset rakastavat tätä’ -asennetta sisältävän iloittelun.”

Lisää luettavaa