Jo pari vuotta sitten ilmestynyt, haukuttu Rambo-peli saa jostain ihmeen syystä uuden laajennuksen

Harva muistelee pari vuotta sitten ilmestynyttä Rambo: The Video Gamea hyvällä. Pelin keskiarvo Metacriticissä on alustasta riippuen hieman 30:n ylä- tai alapuolella, ja pelaajien omat tuomiot ovat vielä kovempia.

Esimerkiksi pelisivusto Destructoid kirjoitti nostalgiaan pyrkivästä rail shooter -pelistä näin:

”Se, että Rambo: The Video Gamea myydään miltein täyteen hintaan, on loukkaavaa, puhumattakaan siitä, että peli tuntuu viimeistelemättömältä ja mielikuvituksettomalta.”

Noh, kritiikistä ja yleisestä vihasta huolimatta Rambolle ilmestyy nyt laajennus. Videogamer kertoo, että pelille pitäisi tänään 19. huhtikuuta ilmestyä ilmainen Baker Team -lisäosa, joka tuo peliin uusia, Vietnamin sotaan sijoittuvia tehtäviä. Laajennus tuo peliin myös viisi uutta asetta sekä 8 uutta achievement- tai trophy-saavutusta, ja lisäksi Rambo voi nousta nyt tasolle 25.

On vaikeaa ymmärtää, kuinka ilmaisen DLC:n julkaisu tälle pelille, yli kaksi vuotta julkaisun jälkeen voi olla mitenkään kannattavaa. Jos parjatun räiskintäpelin laajennus jostain syystä kiinnostaa, voit vilkaista alta teaser-trailerin laajennukselle.

Lisää luettavaa