Hyvästit Originille? EA näyttäisi tekevän paluuta Steamiin

Star Wars Jedi: Fallen Order saapunee pian myös Steamiin.

28.10.2019

Electronic Arts otti vuonna 2011 hatkat Steamista julkistaen oman Origin-palvelunsa, jonka suosio on ollut pelaajien keskuudessa vähän niin ja näin.

Viimeisen kahdeksan vuoden ajan EA:n uusimpia pelejä on siis päässyt takomaan pc:llä ainoastaan sen oman pelipalvelun sisällä. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että EA olisi keventämässä otettaan ja suunnittelevan ainakin jonkinasteista paluuta Steamin tontille. Huhut paluusta käynnistyivät EA:n Twitter-tilillä julkaistusta höyryävästä kahvikupista, jonka voi katsastaa uutisen lopusta.

Tätä ennen Steamin kätköistä on onnistuttu tonkimaan viitteitä muun muassa oman Origin-tilin integroinnista osaksi Steam-käyttäjätiliä. Tämä mahdollistaisi Steamista ostettujen pelien peluun Originin rullatessa kuitenkin taustalla jokseenkin Ubisoftin Uplay-palvelun tapaan.

Mahdollisen Steam-paluun myötä esimerkiksi uudet Star Wars Jedi: Fallen Order ja FIFA 20 sekä monet EA:n vanhoista klassikoista saataneen viimein myös Steam-käyttäjien ulottuville. Virallinen julkistus tapahtunee aivan tuota pikaa!

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa