Hittipelisarjan leffaversiota lykätään jälleen, syynä ei tällä kertaa Star Wars

Huonoja uutisia Warcraft-elokuvaa odottaville.

Tekeillä olevan Warcraft-elokuvan tie on ollut kivinen. Alunperin leffan piti ilmestyä jo kuluvan vuoden joulukuussa, mutta Star Warsin uuden episodin ensi-illan lankeaminen samalle päivälle pakotti tuotantoyhtiötä lykkäämään elokuvan julkaisua kolmella kuukaudella.

Warcraftia odoteltiin siis ilmestyväksi maaliskuussa 2016, mutta toisin kävi. Destructoidin mukaan leffa saapuu näillä näkymin teattereihin vasta 10. kesäkuuta, eli reilun 13 kuukauden kuluttua. Toistaiseksi ei tiedetä, saapuuko se Suomeen samana päivänä.

Warcraft lupaa olla eeppinen fantasiaelokuva, jonka puikoissa on erinomainen ohjaaja Duncan Jones. Jones tunnetaan scifi-trillereistä Moon (2009) ja Source Code (2011), ja hän on ollut myös mukana kirjoittamassa Warcraftia. Elokuvan pääosissa nähdään muun muassa X-Men: The Last Standista tuttu Ben Foster, sekä Mission: Impossible Ghost Protocolissa (2011) näytellyt Paula Patton.

Warcraft sijoittuu nimensä mukaisesti Warcraft-pelien universumiin, ja elokuva tulee kuvaamaan örkkien ja ihmisen ensimmäistä kohtaamista kummankin osapuolen näkökulmasta. Jää nähtäväksi, tulisiko Warcraftista viimein alkuperäisten pelien veroinen elokuvaversio vai jatkaako se vain pelifilmatisointien surullista historiaa.

Lisää luettavaa