Blizzard korjasi viimein World of Warcraftissa vuosikausia pelaajia ärsyttäneen bugin

World of Warcraftin kamerankeskitysbugin pitäisi nyt olla korjattu.

World of Warcraft sai juuri päivityksen 6.1, joka toi mukanaan muun muassa selfie-kameran. Mutta samalla tuli korjattua yksi pelin epäilemättä vanhimmista bugeista.

Kotaku nimittäin raportoi Blzzardin korjanneen viimein bugin, joka ärsytti pelaajia silloin tällöin kamerakulmaa kääntäessä. Bugi vaivasi silloin, kun kameraa käänsi pitämällä hiirtä pohjassa ja raahaamalla kamerakulmaa suuntaan tai toiseen. Tällöin kamera saattoi yhtäkkiä heittää kuvakulman täysin kummalliseksi, mikä johtui pelin tavasta keskittää kursori hetkellisesti.

Eihän kyseessä mikään tuhoisa bugi ollut, mutta aiheuttihan se ketutusta ja pilasi silloin tällöin tähtäämisen. Jos selitys ei oikein auennut, voit myös katsoa alla olevan videon, jolla YouTube-käyttäjä ZwuckeL näyttää, kuinka bugi käytännössä ilmenee.

World of Warcraft täytti hiljattain kymmenen vuotta, ja helmikuussa tämä merkkipäivä tuli täyteen myös Euroopassa. Peli ilmestyi Yhdysvalloissa jo vuoden 2004 puolella, mutta Eurooppaan se rantautui 11. helmikuuta 2005. Hiljattain Blizzard kiitti uskollisimpia WoW-pelaajia näyttävillä kymmenvuotislahjoilla.

Lisää luettavaa