Fanit tyrmistyivät – Klassikon uudelleenlämmittely muuttaa asioita, jotka tekivät pelistä alun perin suositun

Final Fantasy 7 oli ilmestyessään 1997 todella rakastettu peli. Moni pitää FF7:ää edelleen sarjansa parhaana pelinä sekä yhtenä maailman parhaista peleistä ylipäätään. Jopa Tilt-toimittaja myöntää aikanaan ostaneensa PS2:n vain voidakseen pelata tätä peliä kerrankin itse eikä vain katsoa vierestä kaverin pelaamista.

Kun tieto FF7:n uudesta tulemisesta PS4:lle pelmahti ilmoille, innostuivat monet faneista ikihyviksi. Nyt kun tästä remakesta on tullut lisää tietoa, on monilla kuitenkin mennyt suru puseroon.

Alla oleva GamesRadarin video osuvasti kertoo, kuinka esimerkiksi pelin taistelusysteemi on mennyt aivan uusiksi, minkä lisäksi personaalliset ja legendaariset hahmot ovat käyneet läpi muodonmuutoksen. Monelle olisi todennäköisesti riittänyt pieni grafiikkapäivitys ja ehkäpä jotakin uusia salaisuuksia ja lisiä, mutta näemmä koko peli ollaan laittamassa varsin uusiksi.

Vanhana FF7-fanina on vaikea sanoa, mitä mieltä näistä uudistuksista olisi, mutta onhan se surullista, etteivät pelintekijät luota pelin valmiiseen karismaan enää 2015. Tämän lisäksi kuulostaa erikoiselta, että peli tullaan julkaisemaan toistaiseksi määrittelemättömän kokoisissa osissa ja määrittelemättömällä aikataululla.