Creative julkaisi uuden korkean resoluution USB-äänikortin

Sisällöntuottajille ja muusikoille.

19.10.2023

Creative Technology julkisti USB-liitettävän ulkoisen Creative! Live Audio A3 -äänikortin. Se on toteutettu live-lähettäjien, sisällönluojien ja muusikkojen luovia äänitarpeita varten.

Äänikortti sisältää korkean resoluution 24-bittisen äänitys- ja toistomahdollisuuden, monipuolisen I/O-liitettävyyden, sisäänrakennetut tasonsäätimet ja viiveettömän suoran monitoroinnin.

Monenlaisiin käyttötarkoituksiin suunniteltu Creative Live! Audio A3 täyttää niin muusikkojen, podcast-tuottajien kuin sisällönluojienkin tarpeet. Se on varustettu kahdella kuulokeliitännällä, joissa on erilliset äänenvoimakkuuden säätimet. Lisäksi äänikortissa on kaksi yhdistelmäliitintä, joissa on sisäänrakennetut mikrofonin esivahvistimet sekä Hi-Z-kytkin, jotka varmistavat mikrofonien, linjatasolaitteiden ja soittimien saumattoman yhteensopivuuden. Kaiken lisäksi balansoitujen stereolähtöjen integrointi poistaa yleisiä ongelmia, kuten sähkömagneettiset häiriöt, ja tuottaa selkeämmän äänenlaadun.

Tärkeimmät ominaisuudet:

– korkean resoluution toisto ja äänitys – jopa 24 bittiä 96 kHz:n taajuudella
– monikäyttöinen nelikanavainen audiomikseri – oma mobiililaitekanava mahdollistamaan äänen miksauksen suoraan älypuhelimeen
– balansoidut stereoulostulot tasonsäätimillä
– viiveetön suora monitorointi
– äänilähteiden tarkka hallinta

Creative Live! Audio A3 on nyt myynnissä hintaan 169,99 euroa. Lisätietoja Creativen nettisivuilta.


Lisää luettavaa