Arkham-universumiin sijoittuva Suicide Squad -räime sai reilusti pelikuvaa ja kehitystyön kulisseihin kurkistavan videon

Suicide Squad: Kill the Justice League oli näytillä State of Playssä.

24.02.2023

Torstai-illan State of Play -lähetyksessä nähtiin ja kuultiin reilusti tietoa Suicide Squad: Kill the Justice Leaguen tiimoilta.

Suicide Squad: Kill the Justice League sijoittuu Rocksteadyn aiemmin luomaan Arkham-universumiin, viitisen vuotta Arkham Knightin jälkimaininkeihin. Nyt maailma nähdään kuitenkin uuden sankarinelikon silmin, sillä pelattavana ovat Captain Boomerang, Deadshot, Harley Quinn sekä King Shark. Useiden hahmojen myötä rellestykseen voi osallistua myös neljän hengen porukalla.

Rocksteady vahvisti kaiken muun ohessa, että kyseessä on ainakin jossain määrin ”live service” -henkinen tuotos pakollisen verkkoyhteyden kera – jopa yksinpelin aikana. Mukana on myös kosmeettista sälää sisältävä battle pass, kuinkas muutenkaan. Lisätietoja voi lueskella PlayStation Blog -sivulta, täältä.

Suicide Squad: Kill the Justice League julkaistaan toukokuun 26. päivä pc:lle, PlayStation 5:lle sekä Xbox Series S|X:lle.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa