Alusta: Xbox Series X|S

Aarteeseen kajoaminen tuo mukanaan rikkauden sekä kirouksen – arvostelussa Cyberpunk 2077

Noiturin pelikäännöksistä mieletöntä kiitosta keräillyt CD Projekt RED jättää Geraltin toistaiseksi lomalle, sillä nyt on uuden eepoksen vuoro nousta parrasvaloihin. Salaisuushan se ei ole, että Cyberpunk 2077:n lähtötilanne ei ole ollut ihan pelkkää positiivista valoa, mutta virheitä sattuu kaikille. Loppujen lopuksi teoksen taustalla hääräävät ohjelmoijat ovat vain ihmisiä, eivät koneita.

Sniputtamista oman sohvan lämmöstä – arvostelussa Sniper Elite 4

Nintendo Switch on saanut valikoimiinsa Sniper Elite -pelisarjan viimeisimmän osan kolmisen vuotta Xbox Onen ja PlayStation 4:n jälkeen. Vaikka tämä on tietenkin pikkupelejä tulvivalle konsolille ehdottomasti iloinen asia, käy pakostakin mielessä onko vanhojen pelien Switch-julkaisuissa mitään mieltä? Vaan jos julkaisut ovat yhtä hyviä kuin Sniper Eliten 4:n tapauksessa, niin antaa tulla vain lisää!

Ankaraa kauneutta ja periksiantamattomuutta – arvostelussa Chronos: Before the Ashes

Viime vuonna julkaistun Remnant: From the Ashesin tuhkista nousee uudistettua hiiltä sarjaan. Alun perin VR-alustoille julkaistu Chronos saa peräänsä lisänimikkeen Before the Ashes ja saa täten täysverisen konsoli- ja PC-julkaisun ilman virtuaalikakkuloiden vaatimuksia. Minkälaisen tunnelman esiosa jättää seikkailijan mielen myllerryksiin?

Sotatanner täynnä uusia, tuttuja sekä epäonnistuneita taktiikoita – arvostelussa Call of Duty: Black Ops Cold War, osa 1

Vuorossa on jälleen ei kenenkään yllätykseksi vuosittainen julkaisu Call of Dutyn ylitsevuotavaan sarjaan. Viime vuoden raudanlujaksi itsensä todistanut Modern Warfare -reboottaus oli monella saralla iso loikkaus eteenpäin. Treyarchin Black Ops -lisänimen alla juonitteleva Cold War tuntuu ottavan kuitenkin askeleen taaksepäin erityisesti verkkopelaamisen puolella.