Alusta: Xbox Series X|S

Sanon nyt suoraan: zombeja on aina varaa leikata – katsauksessa Call of Duty: Black Ops Cold Warin viimeiset zombit

Uuden Call of Dutyn julkaisun ollessa aivan kulman takana, on Treyarchin aika siirtyä sivuun oman paukuttelunsa kanssa. Call of Duty: Black Ops Cold War on tullut niin sanotusti päivityskaarensa päätyyn kuudennen kauden startatessa. Lopun koittaessa pelaajakuntaa hemmotellaan erinomaisella zombikartalla.

Hasta Siempre, Comandante! – arvostelussa Far Cry 6

Diktaattorin elkein kansaa sortava Antón Castillo tulisi syöstä vallasta ja vihreäksi helvetiksi muuttunut saarivaltio pitäisi muuntaa samalla takaisin trooppiseksi paratiisiksi. Toimeen ryhtyy orpona varttunut ja armeijan leivissä oppinsa saanut rämäpää Dani Rojas. Sissisodankäyntiin painottavan maineikkaan sarjan kuudes osa on varsinaista pelaamisen riemujuhlaa.

Taas yksi ötökkäjahti – arvostelussa Aliens: Fireteam Elite

Vaisujen fanfaarien saattelemana lähes salaa markkinoille laskettu Aliens-universumiin sijoittuva yhteistyöräiskintä pyrkii kuittaamaan edellisen kamalan Aliens: Colonial Marinesin maksamatta jääneet velat. Niin suojaräiskinnöiltä kuin Left 4 Dead -peleiltä paljon lainoja ottava teos jättää jonkin verran toivomisen varaan, mutta samalla se on yllättävän nautittava kokonaisuus.