Aihe: Counter Strike

Tapahtumanjärjestäjän yllätys Counter Strike -kisailijoille – lähetti lauman venäläisstrippareita taistelemaan huomiosta!

Miespuoliset nörtit ja kauniit naiset on tilanne, josta saadaan loputonta hupia aikaiseksi. Tietokoneista ja videopeleistä tykkäävistä miehistä on stereotypia, jonka mukaan naisten kanssa ei oikein juttu tahdo luistaa. Toisaalta naiskauneus on kuitenkin nörtillekin kiinnostava asia.
Moskovassa kaksi johtavaa Counter-Strike-tiimiä kohtasi toisensa LAN-kisassa. Kun pelaajat pääsivät kentälle irti ottelemaan, heitti tapahtuman promoottori kuitenkin pienen kierteisen: joukon venäläisiä strippareita. Tällä sosiaalisella kokeella oli tarkoitus testata pelaajien keskittymiskykyä.
English Russia -sivusto raportoi seuraavaa:
”On mahdotonta häiritä näiden toivottomien miesten keskittymistä. Peli oli tulossa loppuun ja naiset heiluivat ja hikoilivat minkä kerkesivät, mutta kovien pelaajien silmät pysyivät tiukasti naulittuina ruutuun.”
Matsissa joukkue forZe voitti vastustajansa nimeltä Virtus.pro.

Posketon laulusuoritus Counter-Strike -ottelussa sai pelistriimaajan miltein tukehtumaan nauruun

Pelejä Twitch-palvelussa striimaava Matt Bettencourt kokeili ensi kertaa Counter-Strike: Global Offensivea ja kohtasi välittömästi jotain täysin järjetöntä. Kuten alla olevalta videolta käy ilmi, kaveri sai ”nauttia” tiimitoverinsa mielettömästä laulusuorituksesta, kun kaveri päätti yllättäen hoilata, karjua ja ulista läpi Sian hittikappaleen Chandelier. Luoja tietää miksi.