Counter-Strike -pelaajan nerokas suunnitelma poiki bannit 3000 huijarille

Reilua peliä kannattavat Counter-Strike: Global Offensiven pelaajat ovat paljon velkaa kaverille, joka pelaa nimimerkillä AndroidL. Hän on nimittäin omilla toimillaan hankkinut jo 3000 tuhannelle huijarille bannit pelin servereiltä.

Eurogamerin uutisen mukaan pelaajan taktiikka oli yksinkertaisesti nerokas: AndroidL julkaisi vapaasti ladattavaksi joukon Counter-Strike -hackeja, jotka lupasivat monenlaisia luvattomia etuja FPS-peliin. Pelaajien tietämättä hackit oli kuitenkin suunniteltu niin, että niiden sisältämät ominaisuudet aiheuttivat käyttäjilleen Valve Anti-Cheat -bannin pelistä.

”Loputon health/ammo oli yksi tapa taata, että käyttäjät saavat bannit,” AndroidL kommentoi Redditissä. ”Health ja ammo ovat serverin puolella, joten niiden muokkaaminen käyttäjän päässä ei vaikuta mihinkään, mutta se kertoo VAC:lle, että yrität muuttaa niitä ja saat bannit siitä hyvästä.”

AndroidL julkaisi kaikkiaan kolme hackia, joista kaksi ensimmäistä toimi ajastimella, joka laukaisi VAC-bannin vasta kymmenen pelitunnin kuluttua. Kolmas hack kuitenkin teki tämän välittömästi pelaajan liittyessä peliin. Tuota kolmatta hackia on ladattu kaikkiaan 3500 kertaa ja kaikkiaan kaverin hackeja on ladattu yli 5500 kertaa.

Eiköhän tämä 3000 huijaria suututtanut kaveri ole ansainnut isot aplodit!

Lisää luettavaa