Tapahtumanjärjestäjän yllätys Counter Strike -kisailijoille – lähetti lauman venäläisstrippareita taistelemaan huomiosta!

30.04.2016

Miespuoliset nörtit ja kauniit naiset on tilanne, josta saadaan loputonta hupia aikaiseksi. Tietokoneista ja videopeleistä tykkäävistä miehistä on stereotypia, jonka mukaan naisten kanssa ei oikein juttu tahdo luistaa. Toisaalta naiskauneus on kuitenkin nörtillekin kiinnostava asia.

Moskovassa kaksi johtavaa Counter-Strike-tiimiä kohtasi toisensa LAN-kisassa. Kun pelaajat pääsivät kentälle irti ottelemaan, heitti tapahtuman promoottori kuitenkin pienen kierteisen: joukon venäläisiä strippareita. Tällä sosiaalisella kokeella oli tarkoitus testata pelaajien keskittymiskykyä.

English Russia -sivusto raportoi seuraavaa:

On mahdotonta häiritä näiden toivottomien miesten keskittymistä. Peli oli tulossa loppuun ja naiset heiluivat ja hikoilivat minkä kerkesivät, mutta kovien pelaajien silmät pysyivät tiukasti naulittuina ruutuun.

Matsissa joukkue forZe voitti vastustajansa nimeltä Virtus.pro.

Paljastavia, joskin sensuroituja, kuvia strippareista pelaajien kimpussa näet täältä. Materiaalia ei suositella perheen pienimmille.

 

 

Lisää luettavaa