Aihe: Angry Birds

Maailmallakin tykätään – Angry Birds -elokuvan ensimmäinen traileri julkaistiin

Angry Birds on suomalaisen Rovion tuotemerkki, tämän tietänevät lähes kaikki suomalaiset. Ehkäpä tämä on myös yksi syy, miksi joskus suomalaisten suhtautuminen maailmanlaajuisesti rakastettuihin vihaisiin lintuihin on välillä niin nuivaa. Kun Suomi kerran tekee jotain, mikä menestyy, esiintyy se keskusteluissa niin pitkään, kunnes siitä tulee nöyrälle kansallemme eräänlainen kiusallinen vitsi ja sitä kautta melkeinpä häpeän aihe.

Oi maamme Suomi, synnyinmaa! – Angry Birds -elokuvaa suitsutetaan maailmalla

On yksi suuri suomalainen ilmiö, johon koko maailma on hulluna, mutta jonka suosioon osa suomalaisista tuntuu jo hieman leipiintyneen. Samalla tavalla kuin Suomi vuosituhannen alussa oli synonyyminen Nokialle, on ykkösmyyntivalttimme tätä nykyä addiktiivinen Angry Birds.

Angry Birds 2 on tosiasia

Rovio tiedottaa, että Angry Birds on saamassa nyt ihan virallisen jatko-osansa. Peli kantaa luonnollisesti nimeä Angry Birds 2 ja julkaisupäiväksi on valikoinut jo heinäkuun 30. päivä. Kyseessä ei toki ole ensimmäinen kerta, kun kotimaispeli laajenee mutta nyt voidaan puhua ensimmäisestä kunnollisesta jatko-osasta. Rovio mainostaa pelin olevan kaikin puolin todella iso kokonaisuus.