Yli viisivuotias PS3-peli näyttää upealta uuden sukupolven käännöksenä

Quantic Dreamin tarinavetoinen trilleri Heavy Rain ilmestyy alkuvuodesta PlayStation 4:lle käännettynä, ja äskettäin julkaistujen ensimmäistä kuvien perusteella peli näyttääkin uuden sukupolven konsolilla erittäin hyvältä.

Heavy Rainin on määrä ilmestyä ainakin Yhdysvalloissa digitaalisessa muodossa maaliskuun 2016 alussa, mutta se tullaan julkaisemaan myös fyysisesti Quantic Dreamin toisen pelin Beyond: Two Soulsin kanssa. Tämän kahden pelin kokoelmajulkaisun ilmestymispäivästä ei ole tarkempaa tietoa. Beyond: Two Soulsin käännöksen pitäisi ilmestyä PS4:lle jo ylihuomenna torstaina.

Ilmestyessään alkuvuodesta 2010 Heavy Rain sai kautta linjan positiivisia arvioita, ja sillä on myös selkeästi korkeampi keskiarvo Metacriticissä kuin mielipiteitä jakaneella Beyond: Two Soulsilla.

Esimerkiksi Game Informer kirjoitti Heavy Rainista seuraavasti: ”Se on hädin tuskin peli sanan yleisessä merkityksessä, mutta Quantic Dreamin mestariteos ottaa edistysaskeleita tarinankerronnassa ja hahmojen kehityksessä osoittaen samalla, että interaktiivisessa viihteessä piilee vielä valtavasti koskematonta potentiaalia.”

Alta löydät Heavy Rainin PS4-versiosta neljä kuvaa, jotka aukeavat suuremmaksi klikkaamalla. Kuvat jakoi PlayStation Universe.

Lisää luettavaa