XDefiant aloitti ensimmäisen pelikautensa – katso syväluotaavat videot

Kolme uutta taistelukenttää ja asetta, uusia pelimuotoja ja uusi ryhmittymä.

02.07.2024

Taktista ammuntaa ja ja ryhmävetoista toimintaa tarjoava XDefiant-moninpeli on aloittanut ensimmäisen pelikautensa. Sen myötä peli on laajentunut monenlaisella lisäsisällöllä. Uutena ryhmittymänä nähdään Rainbow Six -peleistä tuttu GSK, jonka poliisioperaattorit tuovat mukaan sähköistetyt piikkilangat, elektroniset häirintälaitteet ja taktiset taistelukilvet. GSK tuleekin muuttamaan taistelukenttien dynamiikkaa luomalla uusia taktisia mahdollisuuksia.

Uutena taistelukenttänä nähdään kerhotila, joka sopii sekä lyhyen kantaman että keskimatkan sotilaille. Kerhohuoneen ohella kentästä löytyy muun muassa hotrod-autotalli ja osuvasti nimetty rahahuone. Ensimmäisen pelikauden aikana on luvassa myös kaksi muuta taistelukenttää, newyorkilainen Rockefeller-kaupunkirakennus ja Daytona-autokisarata ympäristön mukaisine rakennuksineen. Uusia pelikenttiä julkaistaan kerran kuussa, joten Rockefeller ja Daytona julkaistaan elo- ja syyskuun aikana.

Päivityksen uusia ykkösaseita ovat LVOA-C-rynnäkkökivääri ja L115-kiikarikivääri sekä käsiaseena katkaistu haulikko.

Pelimuotolisäyksenä nähdään perinteinen lipunryöstö eli Capture the Flag. Tämä areenakenttäpohjainen pelimuoto on parhaimmillaan pelaajien toimiessa yhteistyössä.

Uutta on myös rankattu pelitila, joka pistää samantasoiset pelaajat toisiaan vastaan kahdeksan pelaajan taisteluissa. Näissä kaksi neljän hengen tiimiä sotii toisiaan vastaan ja menestyksen myötä pelaajat nousevat ranking-listoilla ylöspäin. Parhaat pelaajat myös palkitaan ainutlaatuisin palkinnoin.

Ensimmäisen pelikauden myötä pelaajat voivat halutessaan ostaa aloituspaketit, jotka sisältävät pelivaluuttaa sekä kosmeettista lisäsisältöä. Lisäksi pelikauden myötä tulee 90-portainen taistelupassi, joka palkitsee aktiivisen pelaajan suorituksistaan eri portailla. Taistelupasseista löytyy sekä ilmainen että maksullinen versio, jotka sisältävät erilaisia palkintoja etenemisen myötä.

Alla kaksi uuden pelikauden esittelyvideota, GSK-ryhmittymän esittelyvideo ja taistelupassin sisällöstä kertova video.
XDefiant on nyt saatavana ilmaiseksi sekä Xbox Series X|S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Ubisoft Connect -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisää luettavaa