Xbox-pomo kerskaili uudella konsolillaan – ja heitti samalla erittäin osuvan ja uppoavan piikin Sonyn suuntaan

Konsolisota on käynnissä taas.

15.06.2017

Niin sanottu allekirjoittanut kirjoitti Xboxin E3-lehdistötilaisuudesta vastikään jokseenkin epämairittelevan artikkelin. Sonyn vastaavasta jäi kirjoittamatta, mutta sanottakoon siitä sen verran, että pettymys se oli sekin. Pelit näyttivät kyllä laadukkailta, eikä eksklusiivisuutta hehkutettu joka välissä, mutta suuret yllätykset jäivät näkemättä. Olisin tahtonut Xboxin tilaisuuden jälkeen, että Sony olisi näyttänyt, miten homma kuuluu tehdä, mutta valitettavasti näin ei tapahtunut.

Nyt Xbox-pamppu Phil Spencer on antanut kommenttinsa Xbox One X:n tehosta ja piikitellyt samalla Sonya.

Xbox One X on tehokkain konsoli, mitä on koskaan suunniteltu, ja tänä syksynä se tulee olemaan myös tehokkain konsoli markkinoilla. Ei ole olemassa teknisesti mitään sellaista, mikä tekisi pelintekijöiden tekemästä pelistä huonomman Xbox One X:lle, jos he haluavat ottaa kaiken kapasiteetin irti”, Spencer sanoi.

En tiedä, millaisia diilejä allekirjoitetaan. Olen ollut varsin avoin siitä, etten tykkää diileistä, joissa evätään sisältöä toiselta konsolilta. Me emme ole tehneet tällaista diileissämme Assassin’sin tai Shadow’n kanssa. Meillä on kyllä markkinointidiili näihin peleihin, mutta en koskaan sano, että ’hei, me haluaisimme jonkinlaisen iskun tai vaatekerran, jota kukaan muu ei saa saada peliinsä’”, Spencer jatkoi viitaten Sonyn Destiny 2 -diiliin, joka takaa PS4-pelaajille sisältöä, joihin Xbox One -pelaajat eivät pääse käsiksi.

 

Spencer myös jatkoi, ettei hän usko olevan alalle hyväksi, että pelintekijät maksetaan pitämään tietty sisältö poissa toisilta pelaajilta – ja hanuristahan moinen onkin. Tuskinpa monikaan meistä haluaisi ostaa köyhän miehen versiota pelistä, josta toisen konsolin pelaajat saavat kokonaisen paketin.

Lisää luettavaa