Warcraft-leffa ilmestyy vasta ensi vuonna, mutta ohjaaja on jo nyt valmis tekemään pari jatko-osaakin

Warcraft-elokuva on lähes valmis, vaikka ensi-iltaan on vielä vajaa vuosi.

Warcraft-fantasiaelokuva ilmestyy vasta ensi vuoden kesäkuussa, mutta ohjaaja Duncan Jones on jo nyt ilmoittanut halukkuudestaan tehdä elokuvalle jatko-osan tai pari. Vaikka ensi-iltaan on vielä vajaa vuosi aikaa, on elokuva käytännössä katsoen valmis.

”Meillä on alle kymmenen erikoistehostekohtausta, jotka täytyy lisätä leffaan, mutta käytännössä olemme valmiita,” Jones kertoi io9:n haastattelussa, joka taltioitiin San Diegon Comic-Con -tapahtumassa. Voit katsoa haastatteluvideon alta.

Jones totesi myös palaavansa mielellään tekemään jatko-osia elokuvalle, johon hän on erittäin tyytyväinen.

”Blizzardin Chris Metzenillä ja minulla on aika hyvä käsitys siitä, mitkä kolme tarinaa voisimme kertoa elokuvissa,” Jones toteaa.

Pätevistä Moon (2009) ja Source Code (2011) -leffoista tunnettu Jones kertoi myös, että Warcraftin julkaisuaikataulu antaa hänelle mahdollisuuden työstää omaa lemmikkiprojektiaan. Ennen Warcraftin mahdollisen jatko-osan tekoa Jones aikoo ohjata Blade Runneria (1982) muistuttavan scifi-elokuvan Mute.

Warcraftin piti alunperin ilmestyä jo joulukuussa, mutta uuden Star Wars -elokuvan osuminen samalle ensi-iltapäivälle lykkäsi ensi-illan vuoden 2016 puolelle.

Lisää luettavaa