Vuoden roolipelitapaus yltänyt kahdessa viikossa järjettömiin myyntilukuihin

The Witcher 3 peittosi edeltäjänsä myyntiluvut kirkkaasti.

The Witcher 3: Wild Hunt ilmestyi vasta 19. toukokuuta, mutta jo nyt peli on yltänyt ennätysmäisiin myyntilukuihin. Pelikehittäjä CD Projekt Red on ilmoittanut pelin myyneen kahdessa viikossa neljä miljoonaa kappaletta.

”Yli 90 keskiarvolla joka alustalla Wild Hunt on meille todeksi käynyt unelma,” kommentoi studion osaperustaja Marcin Iwiński avoimessa kirjeessä. ”Haluaisin kiittää kaikkia neljää miljoonaa pelaajaa ympäri maailman, jotka ostivat The Witcher 3: Wild Huntin ensimmäisen kahden viikon aikana.”

”Se, että neljä miljoonaa RPG-fania käyttivät rahansa meidän peliimme on merkki, että teemme jotakin oikein,” Iwiński jatkaa. Hän lupaa myös, että myyntituloksen tuoma positiivinen energia käytetään hyväksi tulevien laajennusten tekemisessä.

Vuonna 2011 julkaistulla The Witcher 2: Assassins of Kingsillä kesti peräti kolme kuukautta päästä edes vajaan miljoonan myyntilukuihin, joten Wild Hunt on todellinen menestystarina. Neljä miljoonaa myytyä peliä on sitäkin kunnioitettavampaa siksi, että peliä ei julkaistu vanhan sukupolven konsoleilla.

Iwińskin avoimen kirjeen voit lukea kokonaisuudessaan asiasta uutisoivan Polygonin sivuilta.

Lisää luettavaa