VR-laseille käyttöä: Sukella jurakautisen meren petojen joukkoon ja pelasta maailma

Game Informer raportoi, että viime vuonna Steamin Early Access -palveluun saapunut Time Machine VR -simulaatiopeli on viimein saamassa virallisen julkaisun. Aikamatkailupeli ilmestyy lopullisena versiona 19. toukokuuta.

Time Machine VR asettaa pelaajan aikamatkaajakadetiksi, jonka tehtävänä on tutkia jurakautisen meren elämänmuotoja. Käy kuitenkin niin, että nykypäivässä muinainen sairaus alkaa levitä ihmisten keskuudessa ja niinpä pelaajan harteille lankeaa myös parannuskeinon etsiminen miljoonien vuosien takaisesta menneisyydestä.

Time Machine VR tarjoaa kymmenisen pelituntia VR-laitteille suunnattua seikkailua, jonka on käsikirjoittanut muun muassa Assassin’s Creed III:n ja Assassin’s Creed IV: Black Flagin parissa työskennellyt Jill Murray. Alta näet pelin maaliskuussa ilmestyneen julkaisutrailerin, ja hätähousut voivat tietysti napata pelin vielä Early Accessin puolelta, jolloin se kustantaa 19,99€, minkä pitäisi olla noin kympin vähemmän kuin lopullinen versio. Peli toimii Oculus Riftillä sekä HTC Vivellä.