Virtuaaliseksiä tarjoavan naisen pääsy USA:han evättiin – maahanmuuttovirkailija syytti prostituutiosta

Maailma muuttuu, eivätkä kaikki pysy siinä mukana.

19.02.2023

Virtuaaliseksin tarjoaminen voi estää maahanpääsyn USA:han. Näin kävi brittiläiselle Hex-nimellä virtuaaliseksipalveluja tarjoavalle naiselle.

Hex kertoi kokemuksistaan Motherboard-sivustolle. Hex tarjoaa virtuaaliseksipalveluja ja erilaisia roolileikkejä virtuaalitodellisuudessa. Hexin virtuaaliseksikokemuksissa 3D-hahmot harrastavat sitä kauneinta asiaa keskenään etäyhteyksien avulla. Etäyhteyksien avulla voi operoida myös seksileluja, joita palveluita ostavalla on käytössään. Hexillä on myös oma Fansly-sivusto, jonka kautta voi ostaa hänen alastonkuviaan.

Hexin mukaan hän ei maininnut Fansly-sivustoaan viisumihakemuksessaan, ja yllättyikin siinä vaiheessa, kun maahanmuuttoviranomainen otti esille myös hänen Fanslynsä. Hex onkin varma siitä, että maahanmuuttoviranomaiset olivat googlanneet hänen nimensä, ja löytäneet sitä kautta hänen Fansly-sivunsa.

Virtuaaliseksi ei luonnollisestikaan normaalisti riitä viisumihakemuksen eväämiseen. Hexin mukaan maahanmuuttoviranomainen ei kuitenkaan ymmärtänyt virtuaaliseksin ja prostituution eroa. Tämä siitäkin huolimatta, että Hex nimenomaan painotti, ettei koskaan tapaa asiakkaitaan oikeassa elämässä. Niinpä Hexin viisumihakemus hylättiin.

Sex Workers Project -järjestön mukaan USA:n rajaviranomaiset estävät tätä nykyä yhä useammin maahan vierailulle pyrkivän henkilön maahanpääsyn heidän verkossa tapahtuvan seksityön takia.

Enemmän voit lukea tapauksesta täältä.

Lisää luettavaa