Viime vuosien yllättävin superhitti päivittyy – ja täysin maksutta

FM 22 päivittyy.

10.11.2023

Farming Simulator 22 täydentyy kattavalla pelastusajoneuvojen valikoimalla ja erilaisilla pelastustehtävillä. Päivitys on pelin omistajille täysin ilmainen.

Uusina kulkuneuvoina nähdään kaksi Schlingmann-paloautoa, jotka tuovat tarvittavaa pelastus- ja sammutuskalustoa apua vaativiin tilanteisiin. Lisäksi mukana on muita tärkeitä työvälineitä erilaisista pelastustehtävistä suoriutumiseen.

Päivitykseen sisältyvät paloautot ja muu kalusto sisältävät tarpeelliset työkalut paitsi tulipalojen sammuttamiseen, myös kolariautojen auki leikkaamiseen ja muihin erikoisoperaatioihin, kuten vaarallisten aineiden siivoamiseen. Pelipäivitys on ladattavissa käyttöön pelin sisäisen ModHub-valikon kautta.

Sekä Farming Simulator 22 -peruspelille ostettava Zielonka-karttapaketti että tämän lisäosan ja peruspelin sisältävä Farming Simulator 22: Premium Edition julkaistaan 14. marraskuuta. Julkaisualustoina ovat sekä Playstation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsolit että pc- ja Mac-tietokoneet.

Pelipäivityksen paloautopitoisen esittelyvideon voi katsoa alta.

Lisää luettavaa