Vaikuttaa siltä, ettei tuleva Wolverine-peli todellakaan sovi perheen pienimmille

Insomniac Gamesin työnhakuilmoitus herättää huomiota.

09.11.2021

Spider-Man-peleillään mainetta niittänyt Insomniac-studio työstää paraikaa peliä toisesta Marvelin sarjakuvatähdestä, Wolverinesta. Jo pelin julkistustraileri antoi ymmärtää, että tässä tekeleessä on rosvojen henki paljon halvempi kuin esimerkiksi Peter Parkerin käsittelyssä, ja pari päivää sitten julkaistu twiitti antaa ymmärtää, että aika ronskia graafista väkivaltaa on tiedossa.

Insomniacin Drew Murray nimittäin etsii Twitterissä uusia pelisuunnittelijoita Wolverinen tekijätiimiin, ja hakuviesti paljastaa jo paljon. ”Jos pidät viiltojen, leikkausten, raajojen katkaisemisen, lyöntien, pistojen, snikt-hommien ja kaiken muun Loganina liikkumiseen ja pelaamiseen liittyvän suunnittelemisesta, oheisesta linkistä pääset hakemaan!” Murray kirjoittaa.

Viiltämiset, leikkaamiset, pistot ja raajojen irrottamiset ovat sen sortin meininkiä, ettei sellaista voi esittää kovin nätisti tai K12-tyyliin. Kuulostaa siis siltä, että studio on tekemässä pelihahmosta ihan samanlaista kuin tämä on sarjakuvissakin – ja mikäs sen mukavampaa. Lue Murrayn alkuperäinen viesti alta:

Lisää luettavaa