Uutuuskaiuttimet Ultimate Earsilta – täydelliset äänikaverit kaikkiin reissuihin

Huoletonta musiikinkuuntelua.

26.06.2024

Ultimate Ears EVERBOOM on uusi ja kestävä, helposti mukana kulkeva ja ääntä 360 asteen säteellä toistava matkakaiutin. Tämän ohella WONDERBOOM 4, BOOM 4 ja MEGABOOM 4 ovat uudistettuja Ultimate Earsin neljännen sukupolven kaiuttimia. Niiden parannettu äänentoisto, värivaihtoehdot ja kierrätysmateriaalit tuovat tuttuihin malleihin uutta eloa.

”Kaiuttimiemme käyttäjät elävät liikkuvaa ja dynaamista elämää, jossa äänentoiston pitää olla yhtä sopeutuvaa ja kestävää kuin heidän harrastuksensa ja elämäntapansa”, kommentoi Ultimate Earsin toimitusjohtaja Jonah Staw. ”EVERBOOM on vastaus heidän tarpeisiinsa, sillä se on kannettava kaiutin, jossa yhdistyvät toisiinsa kestävyys ja huippuluokan äänentoisto. Tämän kaiuttimen ottaa ilolla mukaan mille tahansa matkalle.”

Ovaalin muotoinen Ultimate Ears EVERBOOM toistaa ääntä ja musiikkia 360 asteen säteellä ja kaikilla eri taajuuksilla. Sen akustisesti optimoitu muotoilu ja korkeatasoiset komponentit toistavat valmistajansa mukaan ääntä selkeästi missä tahansa. Ulkokäytössä lisätehoa soittoon voi tuoda Outdoor Boost -toiminnolla, joka korostaa alataajuuksia ja optimoi soittoa ulkotiloissa.

Kaiutin on vesi- ja pölytiivis IP67-standardin mukaisesti. Se on myös rakenteeltaan kelluva, joten sen voi ottaa huoletta mukaan vaikkapa vene- ja suppailureretkille tai uimarannalle. Kiinnityshakasen ansiosta kaiuttimen voi kiinnittää reppuun, vyöhön tai polkupyörään.

Langaton Bluetooth-yhteys huolehtii äänentoistosta jopa 55 metrin etäisyydellä äänilähteestä. Akunkesto tarjoaa äänentoistoa jopa 20 tuntia yhdellä latauksella. NFC-ominaisuudella kaiutin muodostaa langattoman Bluetooth-yhteyden valikoita avaamatta Android-puhelimen kanssa. Lisäksi kaiutinta voi vaihdella kahden eri laitteen välillä kesken käytön.

Uudistetut Ultimate Ears WONDERBOOM 4, BOOM 4 ja MEGABOOM 4 ovat saatavilla useissa uusissa värisävyissä. Yhteistä kaikissa kaiuttimissa on sataprosenttinen kierrätysmateriaali kangaspinnoitteissa sekä USB-C-latausliitäntä. BOOM 4– ja MEGABOOM 4 -kaiuttimet sisältävät entistä tehokkaamman bassoelementin. Tämän lisäksi kummankin mallin valmistuksessa on käytetty edeltävää sukupolvea enemmän kierrätysmateriaaleja. WONDERBOOM 4 -kaiutin on saanut uutena ominaisuutena erillisen podcast-kuuntelutilan, joka korostaa puheäänen selkeyttä.

Myös kaiuttimien hallintaan käytettävä UE | BOOM -sovellus on päivittynyt, jonka ansiosta puhelinta ja kaiutinta voidaan käyttää yhdessä megafonin tapaan. Kun sovelluksen Megaphone-ominaisuus napsautetaan päälle, voi käyttäjä puhua puhelimeensa ja kuulla sen kovemmalla äänenvoimakkuudella kaiuttimesta aivan kuin megafonista. Megaphone on yhteensopiva kaikkien sovellusta käyttävien UE-kaiutinmallien kanssa. Sovelluksen PartyUp-toiminnolla voidaan yhdistää langattomasti useampi yhteensopiva kaiutin yhdeksi kokonaisuudeksi. UE | BOOM -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Store- ja Google Play -kauppapaikoista.

Ultimate Ears EVERBOOM (279 euroa), WONDERBOOM 4 (99 euroa), BOOM 4 (149 euroa) ja MEGABOOM 4 (199 euroa) ovat nyt saatavilla useilla eri värivaihtoehdoilla.

Ultimate Ears EVERBOOM

Ultimate Ears EVERBOOM, WONDERBOOM 4, MEGABOOM 4 ja BOOM 4.

Kaikki Logitechin tuotteet suunnitellaan tarjoamaan ensiluokkainen käyttäjäkokemus sekä minimoimaan tuotteen valmistuksen hiilijalanjälki. Kestävän kehityksen mallissa huomioidaan tuotteen kehitystyö ja valmistus aina raaka-aineista valmistukseen ja tuotteen kierrätysmahdollisuuksiin huomioiden ympäristölliset ja sosiaaliset tekijät. EVERBOOM-kaiuttimen muoviosista on kierrätysmuovia vähintään 58 prosenttia, WONDERBOOM 4:ssä vähintään 31 prosenttia, BOOM 4:ssä vähintään 52 prosenttia ja MEGABOOM 4:ssä vähintään 54 prosenttia. Kaikkien kaiutinmallien pinnoite on sataprosenttisesti kierrätettyä polyesterikangasta. Lisäksi kaiuttimen tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä.

Lisää luettavaa