Uusi elektronisen urheilun ajankohtaisohjelma Tilt Esports alkaa perjantaina

Tilt Esports tarjoaa tietopaketin elektronisen pelaamisen ja urheilun ajankohtaisista tapahtumista.

27.02.2018

Perjantaina 2. maaliskuuta alkava elektronisen urheilun ajankohtaisohjelma Tilt Esports kertoo viikoittain alan tuoreimman kuulumiset ja pureutuu ajankohtaisten ilmiöiden taustoihin.

Ohjelman ankkuri Linda Manuella ja kenttätoimittaja Thomas Tontchev johdattavat katsojat elektronisen urheilun maailmaan, jonka suosio on niin maailmalla kuin Suomessa merkittävässä kasvussa.

Ohjelmassa käsitellään ajankohtaisia e-urheilun aiheita, merkittävimpien turnausten tuloksia, poikkeuksellisia joukkueita ja pelaajia, pelitapahtumia, fanikulttuuria, uutuus- ja suosikkipelejä sekä pelialan tulevaisuuden näkymiä ja mahdollisuuksia.

– E-urheilu on globaali megatrendi ja Suomessakin merkittävä viihdesisällönkulutuksen kategoria. Kun suomalaisilta alle 35-vuotiailta miehiltä kysytään kiinnostavimmista urheilulajeista, elektroninen urheilu on kirinyt jo jääkiekon rinnalle kirkkaimman kärjen tuntumaan. Kaikista nuorimmassa päässä se on mennyt jopa jääkiekon ohi kiinnostavimmaksi urheilulajiksi, ohjelman vastaava tuottaja ja Subin kanavapäällikkö Lauri Ogawa kertoo.

Erilaisten Tilt- ohjelmakonseptien takana oleva Intervisio on myös innoissaan siitä, että nyt tehdään ohjelmaa, joka käsittelee ajankohtaisia uutisia, tapahtumia ja ilmiöitä esportsin saralla.

– Tilt on yli 20-vuotisen historiansa ajan ollut aina pelikulttuurin aallonharjalla, esitellen suomalaisille pelimaailman trendikkäimpiä asioita. E-urheilu on kiistatta tämän hetken isoimpia pelialan ilmiöitä, joten on luontevaa että lähdemme siihen vahvasti mukaan, Tiltin vastaava tuottaja Antti Seppänen sanoo.

Tilt Esports nähdään Subilla ja Katsomossa 2.3. klo 17:55. Ohjelma tulee katsottavaksi myös C Morelle ja Tiltin sivuille. Katso näyte ohjelmasta tästä linkistä.

Lisää luettavaa