Uusi Creative Artisan Edition -hanke yhdistää teknologian ja taiteen

Hanke, jonka tarkoitus on auttaa luovaa yhteisöä yhteistyöllä lahjakkaiden taiteilijoiden kanssa.

31.10.2023

Creativelta käsin poimitut tuotteet saavat uuden ilmeen, kun niistä luodaan upeita taideteoksia. Ne toimivat kankaana taiteilijoille, jotka tahtovat välittää uniikkeja visioitaan. Creative haluaa esitellä paikallisten taiteilijoiden taitoja ja tarjota heille tilaisuuden loistaa. Yhdistämällä teknologian ja taiteen Creative avaa uusia tilaisuuksia luovuudelle ja mahdollisuuksia kunnioittaa taiteellisen luovuuden monimuotoisuutta.

Creative Artisan Editionin julkaisu aloittaa yhteistyöhankkeen kaikkialta maailmasta kotoisin olevien lahjakkaiden taiteilijoiden parissa. Hanke käynnistyy luovuuden asiantuntijana tunnetun singaporelaisen Lester Limin (@lesdoublewood) kanssa, sillä hän on todellinen luovuuden asiantuntija.

Lester Limin matka elokuvajulisteiden kuvittajaharjoittelijasta dynaamiseksi taiteilijaksi kertoo paljon hänen lahjakkuudestaan ja omistautumisestaan. Hänen kiehtovien töidensä joukosta JELILO erottuu mestariteoksena. Se ammentaa innoitusta meduusan eleganssista. Mikä vielä huomattavampaa, JELILON taustalla vaikuttava kiusaamisen vastainen tarina lähettää voimallisen viestin – että ihmiset voivat olla pelkojaan suurempia. Tämä tarina taiteen takana on merkityksellinen ja löytää kaikupohjaa kaikista ihmisistä.

Yhdistämällä Lesterin taiteellisen näkemyksen Creative Pebble V3 -pöytäkaiuttimiin Creative pyrkii määrittämään teknologian uudestaan taidemuodoksi, mikä paitsi lisää tuotteen arvoa, myös korostaa lahjakkuutta, jota paikallisesta luovasta yhteisöstä löytyy.

Creative Artisan Edition on todiste Creativen pyrkimyksestä saada luovan yhteisön ääntä kuuluville. Jatkamalla uusien merkityksellisten suhteiden ylläpitämistä taiteilijoihin Creative tahtoo muuntaa arkipäiväisen teknologian rajoitetun erän taideteoksiksi, jotka säilyvät eksklusiivisina, sillä niitä ei tuoteta lisää kun erä on loppuunmyyty.

Creative Pebble V3 Artisan Edition on ennakkotilattavissa nyt hintaan 59,99 €. Lisätietoja täältä.

Lisää luettavaa