Uudet Turtle Beach -ohjaimet tarjoavat niin uutta väriä kuin kaksinkertaisia tärinöitä

Voi miten kauniita!

02.10.2023

Turtle Beach Corporation on tänään ilmoittanut, että heidän React-R-ohjaimeen on nyt saatavilla kolme uutta värivaihtoehtoa: Red, Nebula ja Pixel Green. Uudet värivaihtoehdot liittyvät alkuperäisen mustan ja valkoisen/laventelin värivaihtoehtojen rinnalle.

Muutokset eivät kuitenkaan jää vain väriin.

Uusissa React-R-ohjaimissa on kaksi uutta tärinämoottoria, jotka antavat lisää immersiota pelisessioihin.

React-R tarjoaa pelaajille yhden parhaista ja edullisimmista Xboxin ja PC:n ohjaimista, jonka ääniominaisuudet ovat hintaansa nähden vertaansa vailla”, sanoo Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin johtaja. ”Olemme innoissamme, että voimme päivittää React-R-ohjainta parannetuilla takaliipaisinmoottoreilla ja laajentaa valikoimaa näillä jännittävillä uusilla väreillä.”

React-R-ohjain tarjoaa niin PC- kuin Xbox-pelaajille monia samoja ominaisuuksia kuin valmistajan edellinen Recon Controller. Mukana on säätimet niin pelin ja chatin äänenvoimakkuuden tasapainottamiseen kuin mikrofonin mykistämiseen. Lisäksi käytössä on Turtle Beachin eksklusiivinen Superhuman Hearing -ääniasetus ja Pro-Aim-tarkkuustoiminto.

Katso ohjaimesta tehty uusi video täältä:

Lisää luettavaa