Uudet ThunderX3 -pelituolit on rakennettu istuinmukavuuden ja ergonomian ympärille

Ehkäise selkäsi rasitusta.

08.11.2023

ThunderX3 Core– ja ThunderX3 XTC -pelituoleissa käytetään tukiteknologioita, jotka tukevat alaselän kaarevuutta ja liikkuvuutta ainutlaatuisesti. Toisin kuin paikoillaan olevissa tukirakenteissa, ThunderX3 -pelituolit mukautuvat istujan liikkeiden mukaan oikeanlaiseen asentoon. Tukiosa liikkuu sekä ylä- ja alasuunnassa että sivuttain. Tämä mahdollistaa täydellisen alaselän tuen myös epätavallisissa asennoissa ja näin ehkäisee selän väsymistä ja rasittumista.

Tukea löytyy myös muistivaahtovalmisteisesta niskatuesta, joka mukautuu käyttäjänsä asentoon niskan ja pään osalta. Valmistusmateriaalien ansiosta niskatuki tukee niskan lihaksia juuri oikealla tavalla. Näin niskatuesta on apua pitkäksikin venyvissä pelisessioissa.

ThunderX3-pelituolien SYNC5- ja SYNC6-mekanismien säädettävyydet ovat monipuolisia ja siksi ne sopivat lähes kaikenkokoisille pelaajille. Istuimen kallistuskulmaa voidaan helposti säätää eteen- ja taaksepäin, mikä auttaa ihanteellisen istuinasennon löytämisessä. Pelituolissa on myös säädettävä istuinsyvyys, jonka ansiosta istuinta voidaan tuoda eteenpäin ja näin taata miellyttävä tuki myös takareisille.

Innovatiivinen jalkatuki on monikäyttöinen lisäosa. Toiselta puolelta pyöreä ja toiselta tasainen tukielementti voidaan asettaa jalkojen alle kummin päin tahansa. Näin se voi tarjota joko tasaista ja tukevaa lepoasentoa tai vaihtoehtoisesti istujan liikkeen mukaan mukautuvaa tukea. Vaihtoehtoisesti jalkatuki voidaan ottaa käyttöön työpöydälle vaikkapa rannetueksi peliohjaimella pelatessa.

ThunderX3-pelituolit on viimeistelty näyttävällä ulkoasulla ja mukavilla materiaalivalinnoilla. ThunderX3 Core -pelituolien istuimessa ja tukiosissa on käytetty tiheärakenteista muotovaahtoa, joka takaa pehmeyden ja mukautuvuuden. Pinnoitevaihtoehtoja ovat keinonahka ja kangasverhoilu, joita kumpaakin on saatavana useana eri värinä. Molemmat verhoiluvaihtoehdot sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä. Materiaalivalinnat ovat hengittäviä ja ehkäisevät hikoilua. Lisäksi pintamateriaaleja on helppo ja vaivaton pitää puhtaana. ThunderX3 XTC -pelituoleissa käytetään pehmusteena ja pinnoitteena verkkomateriaalia, joka pysyy viileänä tarjoten samalla joustavuutta ja kestävyyttä.

ThunderX3-pelituolien valikoima kattaa tällä hetkellä 37 eri tuolimallia värivaihtoehdot huomioiden. Ne ovat saatavilla välittömästi hintaan 139,90 – 399,90 euroa.

Katso alta esittelyvideo:

Lisää luettavaa